Lennot Tukholmasta Los Angelesiin 249 euroa, San Franciscoon 249 euroa ja Miamiin 269 euroa

Lufthansan lennot Tukholmasta Los Angelesiin ja San Franciscoon ovat varattavissa halvimmillaan 249 eurolla ja Miamiin 269 eurolla Skyscannerin kautta. Lentojen hintaan sisältyy ainoastaan käsimatkatavarat ja tarjoilu lennolla.

Korkeista matkalaukkumaksuista (60 dollaria/suunta) johtuen nämä lennot sopivat parhaiten pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa matkustaville.

Esimerkkilentoja Tukholmasta Los Angelesiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Tukholmasta San Franciscoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Tukholmasta Miamiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

5 kommenttia aiheesta “Lennot Tukholmasta Los Angelesiin 249 euroa, San Franciscoon 249 euroa ja Miamiin 269 euroa

 1. Hmm.. mitenköhän olen onnistunut ostamaan tätä kautta Finskillä kahdet liput suorilla lennoilla Helsingistä vuoden aikana? Toisesta maksoin 302€ ja toisesta 320€

  • Helsingin ja muiden Pohjoismaiden välinen hintaero selittyy pitkälti sillä, että Norwegian lentää mm. Oslosta, Bergenistä ja Tukholmasta Pohjois-Amerikkaan ja islantilainen halpalentoyhtiö WoW Air mm. Tukholmasta ja Köpiksestä Reykjavikin kautta Pohjois-Amerikkaan. Norwegianin aloitettua lennot Tukholmasta Pohjois-Amerikkaan ja SASin lisättyä Pohjois-Amerikan lentotarjontaansa Tukholmasta ja Köpiksestä Lufthansan, British Airwaysin ja Air France-KLM:n markkinaosuus Skandinavian ja Pohjois-Amerikan välisillä lennoilla on laskenut 40-50 %.

   Pidemmän päälle tämän hintaluokan lentojen myyminen lentoyhtiöiden näkökulmasta useammista maista ei välttämättä ole taloudellisesti kestävää. Esim. Lufthansan Tukholma-Los Angeles-Tukholma lentojen hinnasta menee lentokenttäveroihin ja viranomaismaksuihin yli 1200 kruunua (=> lentoyhtiön kassaan asti päätyy 21000 kilometrin lentomatkasta alle 120 euroa).

   Varmaankin vuonna 2016, jolloin Helsingistä todella omituisia tarjouslentoja myynnissä. Esimerkiksi heinäkuussa 2016 Lufthansa myi tarjouslentoja Helsingistä Havaijille ~340 eurolla ja helmikuussa 2016 Finnair suoria lentoja Miamiin ~270 eurolla. Viimeisen 1,5 vuoden aikana Atlantin ylittäviltä reiteiltä on poistunut jonkin verran ylikapasiteettiä…

 2. About sama diili löytyy myös jos lähtee Oslosta ja Köpiksestä – jotenkin vähän kummallista, että ei Helsingistä.

 3. Tää on niin typerää kun Helsingistä harvoin on vastaavia tarjolla. Hauskimmat tarjoukset ovat niitä Finnairin operoimia Tukholmasta Usa:han joissa lennetään Helsingin kautta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *