Qatar Airways lisää lentoja Helsingistä

Routesonlinen mukaan Qatar Airways lisää uuden päivittäisen vuoron Helsingin ja Dohan välille 14.12.2017 alkaen. Päivittäisen Boeing 787/Airbus A330 -koneella lennettävän vuoron lisäksi yhtiö lentää talvella Helsingistä Dohaan kerran päivässä Airbus A320-koneella. Dohasta on hyvät jatkoyhteydet Aasiaan, Australiaan ja Afrikkaan.

Uusi vuoro lähtee Helsingistä kello 22.55 ja saapuu Dohaan seuraavana aamuna klo 6.15. Lento Dohasta lähtee kello 16.00 ja saapuu Helsinkiin 21.45. Lippuja uudelle vuorolle on tällä hetkellä myynnissä 24.3.2018 saakka.

8 kommenttia aiheesta “Qatar Airways lisää lentoja Helsingistä

 1. Mielestäni Golf-varusteet eivät ole normaalia matkatavaraa, niistä menee omat maksut

 2. Ostin lennon Helsinki-Kapkaupunki. Lipussa luki baggage 45 kg. Sitten Helsingissä veloitettiin golfbägistä ylipainona 400 euroa vaikka yhteispaino jäi alle 40 kg. Ei mukavaa edes Tour Operatorille. Lupasivat palata asiaan. Stiil waiting. Thanks Qatar.

  • Qatarin sivujen mukaan 45 kilon matkatavarakiintiö koskee pääsääntöisesti ainoastaan Afrikasta lähteviä lentoja. Jos lippuun on merkitty myös Helsinki-Kapkaupunki välille 45 kiloa matkatavarakiintiöksi, asiasta kannattaa tarvittaessa tehdä reklamaatio luottokorttiyhtiölle (tämä sillä oletuksella, että matkatavaramaksu on maksettu suomalaisella luottokortilla). Reklamaation liitteeksi tulee liittää kopio lentolipusta, josta ilmenee matkatavarakiintiö.

 3. Jos ostat lennon Helsinki-Kakaupunki ja lipussa lukee baggage 45 kg ja sitten Helsingissä veloitetaan golfbägistä ylipainona 400 euroa vaikka yhteispaino oli alle 40 kg. Ei ole kovin miellyttävää edes näi Tour Operatorille. Lupaisivat palata asiaan. Still waiting, thanks Qatar Airways.

 4. Loistavaa. Koskahan tämä näkyy tammi-helmikuun hinnoissa Helsingistä Dohan kautta Aasiaan vai näkyykö jo? Vai vaikuttaako tällaiset lisäykset hintoihin juuri ollenkaan: Doha – Manila eff 30OCT17 Increase from 14 to 17 weekly.

  • Hinnat eivät näiden myötä yleensä paljoa laske. Eikä pidäkään. Lentäminen on jo nyt liian halpaa.

  • En tiedä onko Qatarilta tämän takia tulossa tarjouksia, mutta ainakin halvimpien hintaluokkien saatavuus on parantunut ja lentoja löytyy paremmilla aikatauluilla esimerkiksi Australiaan. Muista lentoyhtiöistä tämä vaikuttanee eniten Turkish Airlinesiin, jonka reittiverkosto on hyvin samankaltainen ja lentojen hintataso laski Qatar Airwaysin tultua Suomen markkinoille.

   Turkish Airlines on ilmeisesti myös lisäämässä kapasiteettia Suomen markkinoilla. Ainakin yhtiön lentohaun mukaan maaliskuun lopusta alkaen toinen päivittäisistä Istanbulin lennoista lennetään ensisijaisesti kaukolennoille tarkoitetulla Airbus A330-300-koneella (konetyyppinä tällä hetkellä Airbus A320).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *