Businessluokan lennot Thaimaahan 1030 euroa

Qatar Airwaysin businessluokan lennot Helsingistä Chiang Maihin ovat varattavissa halvimmillaan 2060 eurolla / 2 henkilöä, Bangkokiin 2100 eurolla / 2 henkilöä ja Tukholmasta Singaporeen 2172 eurolla / 2 henkilöä Skyscannerin kautta. Tarjouslentojen varaaminen edellyttää parillista matkustajamäärää.

Matkustusaika: 1.11.-14.12.2017 ja 11.1.-31.5.2018. Minimi perilläoloaika on 2 yötä ja maksimi perilläoloaika 3 kuukautta.

Tarjouslentoja on myynnissä maanantaihin 16.10.2017 saakka.

Esimerkkilentoja Chiang Maihin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Bangkokiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Tukholmasta Singaporeen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

4 kommenttia aiheesta “Businessluokan lennot Thaimaahan 1030 euroa

  1. Näin yksin matkustelevana toivoisi että otsikossa jo mainittaisiin kun kyseessä onkin tuplahinta 🙂

  2. Onko näissä flat seat -koneella myös hel-doh väli vai jollain pienemmällä purkilla? Ilmeisesti Qatar ei ole ihmeemmin ottanut hittiä noista arabimaailman sotkuista, joten näitä voisi uskaltaa varailla?

    • Kone- ja istuintyypin saa selvitettyä helposti Qatarin sivuilla klikkaamalla lentohausta löytyvää Flight & Cabin features linkkiä (kuvaohje). Tämän hetkisen tiedon mukaan Qatar käyttää marraskuun loppuun saakka Dreamlinereita. Joulu-maaliskuussa toinen päivittäisistä lennoista lennetään Airbus A330-koneella ja toinen lennoista Airbus A320-koneella. Ainakin Qatarin sivujen ja istuinkartan mukaan yhtiö käyttää A320-lennoilla koneita, joihin 165 astetta kallistuvat istuimet.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *