Kesälennot Mallorcalle 94 euroa, Splitiin 101 euroa ja Venetsiaan 108 euroa (*päättynyt*)

Aloittamalla kesälentojen etsimisen hyvissä ajoin on mahdollista löytää halpoja lentoja myös heinäkuulle, joka on perinteisesti yksi vuoden kalleimmista kuukausista lentää. Esimerkiksi Norwegianin lennot Helsingistä Mallorcalle ovat varattavissa halvimmillaan 94 eurolla, Splitiin 101 eurolla, Venetsiaan 108 eurolla ja Pristinaan (Kosovo) 108 eurolla Skyscannerin kautta.

Päivitys klo 11.00: 59 euron tarjouslennot Pulaan (Kroatia) on loppuunmyyty.

Esimerkkilentoja Mallorcalle

Esimerkkilentoja Splitiin

Esimerkkilentoja Venetsiaan

Esimerkkilentoja Pristinaan

Esimerkkilentoja Pulaan

Hintatiedot on tarkistettu 1.10. klo 5.15. Tarjouslentoja on myynnissä rajoitetusti, joten paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia.

8 kommenttia aiheesta “Kesälennot Mallorcalle 94 euroa, Splitiin 101 euroa ja Venetsiaan 108 euroa (*päättynyt*)

  1. Hei!

    Toukokuun ja kesäkuun alun lennot Splitiin näyttävät olevan alkaen 192e. Mistäköhän löytäisin nuo satasen lennot? Linkkiä klikkaamalla ei ainakaan näy. 🙁

    • Mille päiville olet etsimässä lentoja? Ongelmana on todennäköisesti yksittäisen lennon paikkatilanne, joten voisin tutkia löytyykö lentoja paremmin lähipäiville (lentoyhtiöt jakavat turistiluokan tyypillisesti n. 10-15 hintakategoriaan).

    • Katsoin lentoja splitiin heinäkuun alkuun kuudelle, kolme aikuista ja kolme lasta..

    • Kiitti vastauksesta. En valitettavasti onnistunut löytämään heinäkuun alkuun kuudelle paikkoja tähään hintaan. Ongelmana näyttäisi olevan se, että halvimman hintaluokan paikkoja enää jäljellä muutama / lento.

  2. Olipa herkullinen tarjous Pulaan.,mutta sitten ohjelma pisti matkatavaroita lisämaksuksi.. Niin hinta kolminkertaistui : (

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *