Lennot Pariisista Meksikoon 138 euroa (*päättynyt*)

Air Canadan lennot toukokuussa Pariisista Mexico Cityyn ovat varattavissa halvimmillaan 138 eurolla momondon kautta.

Lentojen halpa hinta johtuu todennäköisesti hinnoitteluvirheestä, joten nämä lennot on syytä varata mahdollisimman pian. Lentoyhtiö voi mahdollisesti perua liput (ja palauttaa rahat). Siksi suosittelemme vahvasti odottamaan muiden matkaan liittyvien varausten tekemisen kanssa ainakin muutaman viikon ajan.

Esimerkkilentoja Pariisista Mexico Cityyn

 

11 kommenttia aiheesta “Lennot Pariisista Meksikoon 138 euroa (*päättynyt*)

 1. Rohkeneeko yhteyslentoja jo alkaa katsella jos näitä ei ole vielä peruttu?

  • Omien lentojen varaamisen kanssa odottaisin vielä ainakin ensi viikkoon asti.

 2. Minun reilun 100 euron lento Pariisi-Vancouver-Pariisi vielä voimassa.
  Lippunumero tuli eilen sähköpostiin ja nyt varauksesta siis 32 tuntia. Lennot näkyy Air Canadan sivulla vahvistettuina, ainakaan vielä ei ole omia lippuja siis peruttu.

 3. Otettiin kaverin kanssa 29.5-13.6 lennot, minun varaus peruttiin tänään mutta kaverilla jäi voimaan. Mikähän tässä on logiikkana?

  • Tämä johtui todennäköisesti varausjärjestelmän toimintalogiikasta. Air Canada ei ainakaan vielä ole perunut kenenkään lentolippuja, mutta lentoyhtiön poistaessa nämä lennot myynnistä varausjärjestelmä perui automaattisesti lipunkirjoitusjonossa olleet lentovaraukset.

   Lentoja varattaessa matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden käyttämät varausjärjestelmät tekevät alustavan varauksen, joka siirtyy lipunkirjoitusjonoon maksun kirjauduttua. Lipun kirjoituksen kesto vaihtelee mm. maksutavasta riippuen muutaman minuutin ja parin välillä.

 4. 5 x CDG – YYZ, yht. 569€. E-liput tulivat ja varaus löytyy Air Canadan sivuilta. Toivotaan että pysyy.

 5. Tältähän se kyllä näyttäisi, jännään miten oman lipun kanssa käy, varaustunnus ja e-lippu numeroineen tuli, mutta saapa nähdä…

 6. Saatavilla myös Euroopan laajuisesti (LHR, MUC, PAR, BRU) ja lentoja myös useisiin kohteisiin Pohjois-Amerikassa hintahaarukkaan 80€-200€ m/p, varasin esim. PAR-YVR 138€ m/p per hlö…

  • Jep. Näitä lentoja ei ole enää myynnissä (hakutulosten seassa voi näkyä hetken haamuhintoja, joiden varaaminen tuskin onnistuu).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *