Lennot Balillle 410 euroa

Qatar Airwaysin lennot syys-maaliskuussa Helsingistä Balille ovat varattavissa halvimmillaan 410 eurolla Skyscannerin kautta. Maksimi perilläoloaika on 3 kuukautta. Tarjouslentoja on myynnissä 7.9. saakka.

Lentoihin sisältyy paluumatkalla pitkä koneenvaihto Dohassa.

Päivitys 27.8.: tarjouslentoja on myynnissä myös syys-marraskuulle.

Esimerkkilentoja

28 kommenttia aiheesta “Lennot Balillle 410 euroa

 1. Suunnittelemme matkaa Balille maaliskuussa. Nyt hinnat oli vähän alle 600euron. Kannattaakohan jo varata vai vasta lähempänä lähtöä, nouseeko hinnat mitä lähemmäs mennään?

  • Balille löytyy lentoja 490 eurolla esimerkiksi päiville 8.-25.3., joten kannattaa miettiä pystyttekö joustamaan matkapäivissä.

 2. Mahtaakohan helmikuulle tulla enää tarjouslentoja Kaakkois-Aasian suuntaan? Meni nämä ohi, kun unohtui ostaa ajoissa.

  • Riippuu kohteesta. Esimerkiksi Thaimaahan, Singaporeen ja Vietnamiin on myynnissä Turkish Airlinesin lentoja huomiseen saakka ja Singaporeen Finnairin lentoja alle 500 eurolla ainakin maanantaihin saakka.

   Qatar Airwaysin kaikista halvimpien Balin lentojen osalta haasteeksi saattaa muodostua halvimman hintakategorian paikkojen saatavuus, jos tarjouslentoja tulee uudestaan myyntiin (Balille on tällä hetkellä myynnissä ~500 euron meno-paluulentoja, mikä on etäisyys huomioituna ok tarjous mutta ei kuitenkaan mitenkään poikkeuksellinen).

 3. Miten voi varata stopoverin esim Hki-Bali lennolle, ja voiko sen varata sekä mennrssä että tullessa?

 4. Onko kukaan viettänyt Dohan kentällä yötä? Katsoin tuossa, että haluamilleni päiville paluussa 23:40 kone laskeutuu Dohaan ja Hkiin kone lähtee 8 aikaan aamulla. Mietin minkälainen kenttä on yöpyä eli löytyykö penkkejä hyvin missä voi nukkua? Matkustan 11-v lapsen kanssa ja vaihtoehtona olisi suosiolla ottaa parin päivän stopover paluussa Dohaan, siitäkin vinkkejä otetaan vastaan. Ilmeisesti pari päivää siellä menisi ihan kivasti 🙂

  • Ei kannata, lentokentillä nukkuminen on yhtä tuskaa. Hotellin saa halvimmillaan Red Doorzin kautta alle 12€:n hintaan. Kyyti hotellille ei pajoa maksa varsinkaan jos et käytä lentokentän takseja.

  • Dohan kentällä on ns lepohuone, missä on divaanin tapaiset penkit. Hyväuninen pystyy nukkumaan. Kentällä on kyllä myös hotelli, hintaa kannattaa kysyä. Sinuna ottaisin stopoverin, on aika tiukka putki lentää Hki-Bali lyhyellä stopilla. Meillä mennessä oli 9h aikaa Dohassa, päästiin kiertoajelulle – oli ihan jees. Tullessa oli vain vajaa tunti vaihtolennolle, ja oli kyllä rankkaa.

  • Dohan kentällä on ihan ok nukkua nimenomaan noissa hiljaisissa lepohuoneissa joko divaanilla tai ihan lattialla. Kuulemma löytyy myös jotain ns. perhehuoneita, joissa on sohvat. Lisäksi Oryx loungeen voi halutessaan ostaa pääsyn kuudeksi tunniksi n. 48€ hintaan. Loungessa oli mukavan näköisiä sohvia, joissa nukkuminen onnistuu varmasti paremmin. Itse arvostin myös mahdollisuutta käydä suihkussa lentojen välillä.

  • Unohdin mainita, että Stopover oli myös varsin toimiva. Qatarilla oli ainakin jonkin aikaa sitten tarjous, että tarjoavat ilmaisen hotelliyön kaikille, joilla on vähintään 12 h stopover Dohassa. Itse majoituin erittäin mukavasti Radissonissa, jonne oli myös ilmainen kuljetus kentältä. Huomioi kuitenkin, että ilmaisen stopover pysähdyksen ja siihen liittyvän transit-viisumin voi käyttää vain kerran yhdellä menopaluulennolla. Muuten tarvitset Dohaan turistiviisumin, joka maksaa muistaakseni lähemmäs 100 euroa henkilöltä.

  • Hei,
   Kiitos vastauksista! Hiihtolomaksi parin viikon matka varattu ja otin stopoverin Dohaan, se veny kyllä 3 yöksi. Sen verran katsoin, että tekemistä riittää ja ihmeteltävää Dohassa. Lennot otin Qatarin omilta sivuilta ja maksoi kahdelle 875 euroa eli hyvä diili ja sisältää stopoverin. Muualta en olisi saanut pysähdyksellä halvemmalla. Ilman stopoveria Dohassa niin 794 euroa hintaa kahdelle olisi löytynyt skyscannerin kautta. Tämä siis aikuiselle ja 11-v lapselle. Hyvin löytyy mielestäni tarjoushintaan lentoja vielä kun kokeilin viikonloppuna monia eri matkavaihtoehtoja.

  • Lepojuoneet ovat ok, mutta ota makuupussi tai vastaava mukana. Siellä on KYLMÄ!!

  • Ns. lepohuoneet on täydessä valaistuksessa, ylhäältä avoin tila (kuulutukset kuuluu hyvin) ja lentokenttäjuna jyristää vierestä ohi tasaisin väliajoin. Itse lähden ensi reissulla testaamaan Qatarin tarjoaman majoituksen.

 5. Onko tietoa, onko tarjouslentoja tulossa vielä myöhemmille ajankohdille? Itsellä lennot haussa toukokuulle.

  • Meillä ei ole varmaa tietoa, mutta kevätlentojen ostamisen kanssa kannattaa odottaa hetki, jos matkapäivät ovat joustavia ja sopiville päiville ei löydy alle 500 euron lentoja. Lentoyhtiöiden kaikki kamppishinnat ensi keväälle eivät vielä ole tulleet myyntiin.

 6. Otin viimeviikolla lennot helmikuun alkuun ja nyt näyttää samat lennot kallistuneen eli ovat nyt 455 e/hlö. Kannattaa ottaa heti!

  • Seuraamme säännöllisesti Colombon lentojen hintoja ja postaamme, jos ja kun löydämme jotain mielenkiintoista.

 7. Onko Indonesiaan, Väli-Amerikkaan tai Etelä-Amerikkaan tulossa joululomalentoihin tarjouksia?

 8. Olisin ostamassa lentoja maaliskuulle, mutta hinta ei ole enää ihan 430 e, vaan noin 550 e. Kun katsoin viime viikolla niin hinta samoille päiville maaliskuussa oli 490 e. Nouseeko tuo hinta siis koko ajan, vaikka ovatkin tarjouslentoja? Kannattaakohan lennot siis ostaa mahdollisimman nopeasti, vai voikohan hinta tulla alaspäin ennen tuota 20.8?

  • Kiitti kommentista. Joidenkin esimerkkipäivien hinnat ovat näköjään tässä välissä ehtineet nousta. Toivottavasti esimerkkipäivien päivittäminen ratkaisi ongelman. 430 euron lentoja on edelleen myynnissä muutamille päiville maaliskuussa.

   Jos onnistut löytämään 430 eurolla meno-paluulentoja sopiville päiville maaliskuussa, lennot kannattaa varata mahdollisimman pian paikkatilanteen takia. Muille vielä tiedoksi: paikkatilanne tammi-helmikuussa on parempi, joten tammi-helmikuun lentojen varaamisen kanssa ei ole yhtä kova kiire.

 9. Kannattaisiko jo ostaa lentolippu joulukuulle vai odottaa vielä? Miksiköhän Meksikon lennot ovat nyt yllättävän korkeita?

 10. Onko tämä sellainen lipputyyppi, että alle 2 vuotiaallekin täytyy ostaa täysihintainen lippu?

  • Sylilapsen lippu maksaa n. 60-80 euroa. Tarkan hinnan saat selvitettyä syöttämällä oikean matkustajamaäärän Skyscannerin sivulta löytyvään hakulomakkeeseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *