Helsinki – Bali – Perth – Melbourne // Sydney – Singapore – Helsinki 739 euroa

Lennot Aasian ja Australian kiertomatkaa varten saa usein hankittua edullisesti perinteisten lentoyhtiöiden open-jaw -lippuja ja paikallisten halpalentoyhtiöiden lentoja hyödyntämällä. Esimerkiksi Helsinki – Bali – Perth (Länsi-Australia) – Melbourne // Sydney – Singapore – Helsinki lennot ovat tällä hetkellä varattavissa halvimmillaan 739 eurolla (//=väli kuljetaan omatoimisesti ja -kustanteisesti).

Lentoja on myynnissä suunnilleen samaan hintaan myös muille päiville, joten reittiä ja matkapäiviä voi muokata sopiviksi.

Esimerkkireitti

  1. Helsinki – Bali 27.1., Singapore – Helsinki 4.3. 422 € (Qatar Airways)
  2. Bali – Perth 7.2. ~53 € (lentolippu) + ~17 € (matkalaukku) = ~70 € (AirAsia)
  3. Perth  – Melbourne 12.2. ~80 € (lentolippu) + ~17 € (matkalaukku) = ~97 € (144,50 AUD) (Tiger Air)
  4. Sydney – Singapore 26.2., ~120 € (lentolippu) + ~30 € (matkalaukku) = ~150 € (223 AUD) (Fly Scoot)
  5. Singapore – Helsinki 4.3. (Qatar Airways)

Esimerkkireitti on rakennettu hyödyntämällä perinteisten ja halpalentoyhtiöiden yhdensuuntaisia lippuja. Matkalaukkumaksut sisältyvät artikkelin julkaisuhetkellä tarkistettuun kokonaishintaan. Hinta- ja valuuttakurssimuutokset ovat mahdollisia, joten tarkistathan jokaisen lentovälin hintatiedot huolellisesti ennen lentojen ostamista.

Muita reittivaihtoehtoja

Saman hintaluokan kiertomatkalentoja löytyy myös muille reiteille. AirAsia ja Jetstar myyvät yhdensuuntaisia lentoja Balilta Darwiniin, Cairnsiin, Gold Coastille, Melbourneen ja Sydneyyn n. 100-200 eurolla. Tiger Air ja Virgin Australia myyvät suunnilleen saman hintaisia lentoja Perthistä myös Melbourneen ja Adelaideen. Flyscoot myy yhdensuuntaisia lentoja Singaporeen n. 100-150 eurolla myös Sydneystä, Adelaidesta, Perthistä ja Darwinista. Qatar Airwaysin lentoihin voi yhdistää muutaman päivän stopoverin Dohassa (Helsinki – Bali // Singapore – Doha – Helsinki alk. 463 €).

Linkkejä

Kommentti aiheesta “Helsinki – Bali – Perth – Melbourne // Sydney – Singapore – Helsinki 739 euroa

  1. Johan olis halapaa ja kun eihän Truu Trävelleri ees välttis tartte ruumaan menevää eli ns. menoa lähinnä vain hidastavaa isoa laukkua, niin ilman sellastahan tuolle koko hoidolle tulis hintaa vain noin 675€, huh&jes! 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *