Lennot Balillle 393 euroa

Qatar Airwaysin lennot tammi-maaliskuussa Helsingistä Balille ovat varattavissa halvimmillaan 393 eurolla Skyscannerin kautta. Maksimi perilläoloaika on 3 kuukautta.

Hintasääntöjen mukaan tarjouslentoja on virallisesti myynnissä 28.8. saakka, tosin alle 400 euron meno-paluulentoja on saatavissa melko rajoitetusti. Siksi suosittelemme varaamaan nämä lennot mieluiten tämän viikon aikana.

Esimerkkilentoja

11 kommenttia aiheesta “Lennot Balillle 393 euroa

 1. Onko kukaan viettänyt Dohan kentällä yötä? Katsoin tuossa, että haluamilleni päiville paluussa 23:40 kone laskeutuu Dohaan ja Hkiin kone lähtee 8 aikaan aamulla. Mietin minkälainen kenttä on yöpyä eli löytyykö penkkejä hyvin missä voi nukkua? Matkustan 11-v lapsen kanssa ja vaihtoehtona olisi suosiolla ottaa parin päivän stopover paluussa Dohaan, siitäkin vinkkejä otetaan vastaan. Ilmeisesti pari päivää siellä menisi ihan kivasti 🙂

 2. Onko tietoa, onko tarjouslentoja tulossa vielä myöhemmille ajankohdille? Itsellä lennot haussa toukokuulle.

 3. Otin viimeviikolla lennot helmikuun alkuun ja nyt näyttää samat lennot kallistuneen eli ovat nyt 455 e/hlö. Kannattaa ottaa heti!

 4. Onko Indonesiaan, Väli-Amerikkaan tai Etelä-Amerikkaan tulossa joululomalentoihin tarjouksia?

 5. Olisin ostamassa lentoja maaliskuulle, mutta hinta ei ole enää ihan 430 e, vaan noin 550 e. Kun katsoin viime viikolla niin hinta samoille päiville maaliskuussa oli 490 e. Nouseeko tuo hinta siis koko ajan, vaikka ovatkin tarjouslentoja? Kannattaakohan lennot siis ostaa mahdollisimman nopeasti, vai voikohan hinta tulla alaspäin ennen tuota 20.8?

  • Kiitti kommentista. Joidenkin esimerkkipäivien hinnat ovat näköjään tässä välissä ehtineet nousta. Toivottavasti esimerkkipäivien päivittäminen ratkaisi ongelman. 430 euron lentoja on edelleen myynnissä muutamille päiville maaliskuussa.

   Jos onnistut löytämään 430 eurolla meno-paluulentoja sopiville päiville maaliskuussa, lennot kannattaa varata mahdollisimman pian paikkatilanteen takia. Muille vielä tiedoksi: paikkatilanne tammi-helmikuussa on parempi, joten tammi-helmikuun lentojen varaamisen kanssa ei ole yhtä kova kiire.

 6. Kannattaisiko jo ostaa lentolippu joulukuulle vai odottaa vielä? Miksiköhän Meksikon lennot ovat nyt yllättävän korkeita?

 7. Onko tämä sellainen lipputyyppi, että alle 2 vuotiaallekin täytyy ostaa täysihintainen lippu?

  • Sylilapsen lippu maksaa n. 60-80 euroa. Tarkan hinnan saat selvitettyä syöttämällä oikean matkustajamaäärän Skyscannerin sivulta löytyvään hakulomakkeeseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *