Lennot Lissaboniin 153 euroa

Lennot marras-toukokuussa Helsingistä Lissaboniin ovat varattavissa 153 eurolla momondon kautta. Halvimpien Lissabonin lentojen menolento on pääsääntöisesti Air Francen ja Finnairin operoima ja paluulento TAP Portugalin operoima.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

2 kommenttia aiheesta “Lennot Lissaboniin 153 euroa

  1. Halvimmat liput on Sembon kautta. Aika huonot arvostelut saanut kyseinen yritys. Ja menolennon vaihtoa ei voida taata ensimmäisen mahdollisesti myöhästyessä. Uskaltaako silti ostaa?

    • Sembo on Stena Linen tytäryhtiö, joten yhtiön taloustilanteen pitäisi olla kunnossa. Air France on vastuussa Pariisista lähtevän lennon uudelleenreitittämisestä, jos Finnairin lento saapuu myöhässä. Matkatoimiston sivuilla mahdollisesti näkyvä varoitusteksti johtuu siitä, että paluulento on TAP Portugalin operoima.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *