3 vuorokautta Gdanskissa 79 euroa (lennot Turusta)

3 vuorokauden matka Gdanskiin (Puola) on varattavissa alk. 79 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Wizzairin lennot Turusta ja 3 yötä 3* Novotel Gdansk Centrum hotellissa (TripAdvisor).

Esimerkkimatkoja

Lähtöselvitys ja matkatavarat

Wizzairin lennoille voi tuoda maksutta yhden käsimatkatavaran (29.10.2017 alkaen 55x40x23cm). Wizzair veloittaa matkalipun tulostamisesta lentokentällä lisämaksun, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä etukäteen ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Hintatiedot on tarkistettu 31.7. olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia).

 

Kommentti aiheesta “3 vuorokautta Gdanskissa 79 euroa (lennot Turusta)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *