Lennot Chileen 699 euroa

American Airlinesin lennot Helsingistä Santiago de Chileen ovat varattavissa halvimmillaan 699 eurolla momondon kautta. Tarjouslentoja on myynnissä 1.8. saakka.

Menolennon on oltava 30.11.2017 mennessä. Maksimi perilläoloaika on 12 kuukautta.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

6 kommenttia aiheesta “Lennot Chileen 699 euroa

 1. Moikka! Sattuisko tarjouslentoja olla uudenvuoden jälkeen Chileen? Olis mahtavaa

 2. Onko niin että Finnair laskee aina ”täydet pisteet” vaikka lentoluokka olisikin halvin mahdollinen? Kerran menin Cathay Pacificilla Aasiaan ja keräsin Americanin Advantage pisteitä ja pisteitä tuli tosi vähän koska lippu oli edullinen? Eli pitkillä matkoilla Oneworld -allianssissa keräisi nimenomaan Finnair-pisteitä tästä syystä että Finnair myöntää enemmän pisteitä? Cathaylla on monesti halpoja Aasiaan ja siitähän saa Finnair pisteitä.

  Onko muuten nimenomaan 30.000 tasopistettä saatavissa tästä? 40.000 taitaa nimittäin olla jo Silver-kortin raja.

  t Markus

  • Yleensä tarjouslipuista kertyvä pistemäärä on 0-50 % kaupunkien välisestä etäisyydestä, mutta tällä hetkellä voimassaolevan pistetaulukon mukaan Americanin varausluokista Y,B,C,H,K,M,L,V,W,G,N,Q,S,O kertyy Finnair Plussaan ”täydet taso- ja palkintopisteet” (näiden lentojen varausluokka on pääsääntöisesti O).

   Silverin pisteraja muuten laski viime vuonna 30 000 pisteeseen, mutta samalla Silverit menettivät lounge-edun.

   Lentopisteisiin liittyen muistutuksena. Lentoyhtiöillä on oikeus muuttaa pistetaulukkoa ilman ennakkoilmoitusta, joten pelkkien lentopisteiden takia Americanin lentoja ei kannata varata. Jos Etelä-Amerikan matka on muutenkin suunnitelmissa, useimmille suomalaisille Finnair Plus on tällä hetkellä järkevin ohjelma kerätä lentopisteitä Americanin turistiluokan tarjouslennoista.

   Ps. Chilen sisäiset lennot saa yleensä varattua huomattavasti halvemmalla lentoyhtiöiden paikallisilta sivuilta. Esim. LATAM Airlinesin lennot Santiagosta Punta Arenasiin (Patagonia) ja Calamaan (Atacama) eurooppalaisten sivustojen kautta varattaessa maksavat usein vähintään 250-300 euroa, mutta lentoyhtiön Chilen markkinoille suunnatun sivuston kautta samat meno-paluulennot saa usein varattua 80-150 eurolla.

  • Näitä lentoja on myynnissä ainoastaan Americanin lentonumeroilla. Finnair Plussaan lentopisteitä keräävien kannattaa varata Atlantin ylittävät lennot yleensä Americanin lentonumeroilla (nykyisen pistetaulukon mukaan AA:n lentonumeroilla myydyistä lennoista Santiagoon kertyy hieman yli 30 000 Finnair Plus -pistettä).

   THE FARE COMPONENT MUST INCLUDE TRAVEL VIA EACH
   TRANSATLANTIC SECTOR ON
   ONE OR MORE OF THE FOLLOWING
   ANY AA FLIGHT OPERATED BY AA
   ANY AA FLIGHT OPERATED BY BA
   ANY AA FLIGHT OPERATED BY IB
   ANY AA FLIGHT OPERATED BY AY.

   IF THE FARE COMPONENT INCLUDES TRAVEL BETWEEN NORTH
   AMERICA AND SOUTH AMERICA
   THEN THAT TRAVEL MUST BE ON
   ONE OR MORE OF THE FOLLOWING
   ANY AA FLIGHT OPERATED BY AA.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *