Lomalennot Kyprokselle 95 euroa (*loppuunmyyty*)

TUI myy lomalentoja Helsingistä Larnacaan (Kypros) 95 eurolla.

Tarjouslentoja on myynnissä ainoastaan seuraaville lennoille:

3 kommenttia aiheesta “Lomalennot Kyprokselle 95 euroa (*loppuunmyyty*)

  1. Jos ois mahkuja jne., niin lähtisin jommalle kummalle noinkin edullisista suorista Sardiini-lennoista…siis siksi, että S.tahan on vain lyhyt lauttamatka Korsikan puolelle, ja 2 vkon aikana ehtisi hienosti kiertää vuokrautolla (uudestaan :)) varsinkin sitä Todella hienoa ja intresanttia saarta Jipijes!

    • Hankala sanoa. TUI ja muut perinteisiä pakettimatkoja myyvät matkatoimistot lomalentoina lähinnä ylijäämäpaikkoja, joita matkatoimistot eivät ole saaneet myytyä osana pakettimatkaa. Tästä johtuen johtuen lomalentoja on yleensä myynnissä melko rajoitetusti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *