Helsinki – Toronto – Havanna – Helsinki 540 euroa

Air Canadan Helsinki – Toronto – Havanna (Kuuba) – Helsinki lennot ovat varattavissa halvimmillaan 540 eurolla momondon kautta.

Matkustusaika: 16.8.-15.12.2017 ja 10.1.-28.3.2018. Maksimi perilläoloaika on 30 päivää. Tarjouslentoja on myynnissä 31.7. saakka.

Momondon multistop -haku ei tällä hetkellä toimi kaikilla älypuhelimilla ja tableteilla, joten suosittelemme etsimään lentoja pöytäkoneella/kannettavalla.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

9 kommenttia aiheesta “Helsinki – Toronto – Havanna – Helsinki 540 euroa

 1. Hei,
  Yritin löytää lennon 1.1-14.1 Helsinki-Toronto-Kuuba mutta ei löytynyt hinnalla 501 €. Tarjouksenhan pitäisi olla voimassa 1.1 lähtien. Miten löydän tarjoushinnalla kun ei esimerkkilennon aikataulu sovi?

 2. Hei! Onnistutko löytämään tuohon halpaan hintaan lentoja joulukuulle tai joulu/tammikuun vaihteeseen?Itse en onnistu millään eli eikö niitä ole vai enkö vain osaa 🙂

 3. Hei,
  Kuinka saan varattua lennot Helsinki-Toronto-Havanna-Helsinki? Linkki antaa lennot vain Helsinki- Toronto välille.

  • Hei,

   lennot kannattaa varata mieluiten pöytäkoneella/kannettavalla. Suorat linkit eivät ilmeisesti toimi kaikilla älypuhelimilla, mutta tarvittaessa voit syöttää lentopäivät manuaalisesti momondon etusivulta löytyvään hakulomakkeeseen (valitse useita kohteita).

  • Oletko katsonut esimerkkilentoja? Niihin sisältyy n. 4-10 päivän pysähdys Torontossa. Pidempikin pysähdys onnistuu, kunhan matka kestää korkeintaan 30 päivää.

 4. Hei,

  Miksi en mitään linkkiä klikkaamalla saa näkyville lentoja Torontoon? Ainoastaan Ranskaan ja Islantiin.

  • Ongelma varmaankin johtuu selaimesta/asetuksista. Millä laitteella yrität avata linkkejä? Linkit toimivat ainakin omalla kannettavalla (Windows), iPhonella ja iPadilla normaalisti. Suorien linkkien käyttämisen sijasta lentoja voit etsiä myös syöttämällä matkapäivät momondon etusivulta löytyvään hakulomakkeseen (valitse valikosta useita kohteita). Lentoja löytyy myös monille muille päiville, mutta lennot omille päiville löytyvät helpoiten esimerkkilentojen matkapäiviä lento kerrallaan muokkaamalla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *