Viikko New Yorkissa 738 euroa

7 vuorokauden New Yorkin matka on varattavissa alk. 738 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Icelandairin lennot Helsingistä ja 7 yötä 4* Doubletree by Hilton Metropolitan New York City hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 10.7.2017 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen matkan varaamista.

5 kommenttia aiheesta “Viikko New Yorkissa 738 euroa

  1. Moikka,
    Saako näistä tehtyy yhden hengen matkoja? Expedia ei ainakaan anna valita?!!

    • Tavallaan. Matkustajamäärän voit muuttaa Expedian sivuilla klikkaamalla oikeasta yläreunasta muuta hakua -linkkiä. Hotellit veloittavat yleensä yksin matkustavalta hotellihuoneesta lähes yhtä paljon kuin kahdelta, joten yksin matkustaessa matkapaketin hinta nousee melko paljon.

      Ps. loppuviikon aikana julkaisemme artikkelin, johon kokoamme matkatarjouksia Eurooppaan yksin matkustaville lukijoille.

  2. Aika olis nin että se osuis 18.02.2018 koska toinen osapuoli täyttä 50v

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *