4 päivää Berliinissä 229 euroa (5* hotelli)

4 päivän Berliinin matka on varattavissa alk. 229 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy matkapäivistä riippuen Finnairin lennot Helsingistä ja 3 yötä 5* Swissotel Berlin am Kurfürstendamm hotellissa (TripAdvisor).

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 3.7. olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia).

6 kommenttia aiheesta “4 päivää Berliinissä 229 euroa (5* hotelli)

  • Matkustajamäärän voi muuttaa matkatoimiston sivuilla klikkaamalla muuta hakua tai vastaavaa linkkiä. Periaatteessa useimmissa Swissotelin huonetyypeissä voi yöpyä kolme henkilöä, mutta hotelli veloittaa korkean lisämaksun lisävuoteesta. Siksi matkaa varatessa kannattaa tutustua myös muihin hotellivaihtoehtoihin Expedian sivuilla ja verrata hintoja esim. Trivagon avulla.

 1. Hei,

  Mikä on hinta Berliini 27.8-30.8.2017 Swiss Berlin-hotelissa yksin matkustavalle?
  Entä aamiainen kuuluuhan hintaan?

  • Hei,

   ajantasaiset hintatiedot saat selvitettyä syöttämällä matkapäivät ja matkustajamäärän matkatoimiston etusivulta löytyvään hakulomakkeeseen.

   Keski-Euroopassa aamiainen ei yleensä sisälly hotellihuoneen hintaan, mutta halutessasi voit valita aamiaisen sisältävän hintatyypin matkaa varatessa.

  • Hei,

   tarkka hinta riippuu matkapäivistä. Hinnan saat selvitettyä syöttämällä matkapäivät ja matkustajamäärän matkatoimiston etusivulta löytyvään hakulomakkeeseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *