Finnairin lennot Miamiin 400 euroa

Finnairin suorat lennot Helsingistä Miamiin ovat varattavissa halvimmillaan 400 eurolla ja British Airwaysin/American Airlinesin lennot Bostoniin 366 eurolla ja Los Angelesiin 386 eurolla Skyscannerin kautta.

Matkustusaika: 1.11.-15.12.2017 ja 7.1.-22.3.2018. Tarjouslentoja on myynnissä 26.6. saakka.

Esimerkkilentoja Miamiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Bostoniin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Los Angelesiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Hotellin saat varattua helposti esimerkiksi Trivagon, Hotels.comin tai ebookersin kautta.

 

13 kommenttia aiheesta “Finnairin lennot Miamiin 400 euroa

  • Hankala sanoa milloin Finnairilta seuraavan kerran mielenkiintoisia tarjouslentoja Miamiin myyntiin, mutta halvimman varausluokan (O) paikkoja Finnairin suorille Miamin lennoille on ainakin tällä hetkellä erittäin nihkeästi saatavissa lokakuulle. Tämän hetkisen saatavuutilanteen perusteella halpojen Miamin lentojen löytäminen edellyttää todennäköisesti joko välilaskullisilla lennoilla tai muulloin matkustamista. Jos pystyt matkustamaan esim. marraskuussa, edullisten suorien lentojen löytyminen on todennäköisempää.

 1. Tuossa yhdessä kommentissa sanotaan ikään kuin varmana tietona että lennot ovat Iberian koneella. Näin olikin keväällä mutta onko tuo varma tieto että näin olisi myös syksyllä/talvella?

  • Finnair tekee codeshare-yhteistyötä Iberian kanssa, joten Finnairin operoimille suorille Miamin lennolle pystyy ostamaan lipun myös Iberian lipun. Lentoja ostaessa kannattaa tarkistaa lukeeko lentotietojen yhteydessä, että Finnair operoi lennon.

   Finnairin lentonumerolla myydyt lennot eivät aina näy hakutuloksissa ensimmäisinä, mutta samaan hintaan pitäisi löytyä myös Finnairin lentonumerolla myytäviä lentoja.

  • Ovat pääosin Finnairin lentoja, jos näkyy että lähtee Helsingistä ja on suora Miamiin. Käytännössä näitä operoidaan Iberialta vuokratulla Airbusin laajarunkokoneella kuten tänä talvena. Kapteeni ja perämies ovat Iberialta, mutta muu matkustamohenkilökunta on ainakin pääsääntöisesti ollut Finnairin ja käytännön toimet tapahtuu Finnairin tiskeillä yms.

 2. Missä vaiheessa suosittelette varaamaan lennot joulukuun reissua varten..? Tulisikohan yhtä hyviä tarjouksia myöhemmin kesän aikana?

 3. Loppuuko tarjous maaliskuun loppuun? Oltaisiin menossa vasta huhti -toukokuun vaihteessa

  • Loppuu, mutta eiköhän muilta lentoyhtiöiltä tule myöhemmin myyntiin mielenkiintoisia tarjouslentoja ensi keväälle. Finnair lentää Miamiin ainoastaan talvikaudella (loka-maaliskuussa).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *