Norwegian aloittaa lennot Lontoosta Argentiinaan

Norwegian avaa helmikuussa uuden reitin Lontoon Gatwickin ja Argentiinan pääkaupungin Buenos Airesin välillä. Buenos Aires on Norwegianin ensimmäinen kohde Etelä-Amerikassa. Uutta reittiä liikennöidään 14.2.2018 alkaen neljä kertaa viikossa Boeing 787 Dreamliner -koneilla ja lennoille on myös vaihtoyhteydet Helsingistä.

Lisäksi Norwegian on tammikuussa perustanut argentiinalaisen tytäryhtiön Norwegian Air Argentinan, joka on hakenut lupaa aloittaa Argentiinan sisäiset lennot Buenos Airesista (Aeroparque), Mendozasta ja Cordobasta ja ulkomaan lennot Buenos Airesista (Ezeiza). Jos paikalliset viranomaiset hyväksyvät hakemuksen, uusia reittejä lanseerataan tämän vuoden lopussa.

Perinteisistä lentoyhtiöistä poiketen Norwegianin hinnoittelurakenne perustuu yhdensuuntaisiin lippuihin, joiden hintaan ainoastaan käsimatkatavarat (max 10 kg). Halpalentoyhtiöille tyypilliseen tapaan yhtiö veloittaa lähtöselvitettävistä matkatavaroista, aterioista ja paikan valinnasta lisämaksun myös kaukolennoilla.

Tänään tekemämme vertailun perusteella Norwegianin Buenos Airesin lentojen hintataso ei tällä hetkellä eroa olennaisesti perinteisten lentoyhtiöiden meno-paluulentojen hintatasosta, mutta yhtiön yhdensuuntaiset lennot ovat selkeästi halvempia kuin perinteisten lentoyhtiöiden yhdensuuntaiset lennot Euroopasta Argentiinaan ja Argentiinasta Eurooppaan.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *