Alle 100 euron syyslentoja

Etsimme alle 100 euron syyslentoja kaupunkilomakohteisiin Euroopassa Skyscannerin ja momondon sivuilta. Esimerkiksi meno-paluulennot Helsingistä Bukarestiin varattavissa halvimmillaan 64 eurolla, Kööpenhaminaan 70 eurolla, Dubliniin 76 eurolla, Amsterdamiin 86 eurolla ja Berliiniin 99 eurolla.

Lentoja on myynnissä suunnilleen samaan hintaan myös muille päiville.

Turusta Gdanskiin alk. 25 € (Wizzair)

Tampereelta Bremeniin alk. 59 € (Ryanair)

Bukarest alk. 64 € (Blue Air)

Oslo alk. 68 € (Norwegian)

Kööpenhamina alk. 70 € (Norwegian)

Dublin alk. 76 € (Norwegian)

Amsterdam alk. 86 € (Norwegian)

Pariisi alk. 92 € (Norwegian)

Budapest alk. 92 € (Norwegian)

Berliini alk. 99 € (Finnair)

Lontoo alk. 100 € (British Airways)


Käytä puhelintasi kuin paikallinen
Meillä EU käyttö kuuluu kaikkiin liittymiin.

Advertisement

7 kommenttia aiheesta “Alle 100 euron syyslentoja

    • Tähän on oikeastaan useampia syitä. Lissabon sijaitsee n. 3350 kilometrin päässä Helsingistä (vrt. Delhi 5200 km). Lentoyhtiöiden näkökulmasta Lissabon on taloudellisesti haastava kohde, mikä vaikuttaa lentotarjontaan mm. erilaisesta asiakaskunnasta johtuen. Hinnan sijasta ensisijaisesti aikataulun perusteella lennot ostavien työmatkailijoiden osuus matkustajista on todennäköisesti selkeästi pienempi esimerkiksi Madridiin ja Barcelonaan verrattuna.

      Aiempiin vuosiin verrattuna hintatasoon vaikuttaa sekin, että TAPin Helsinki-Lissabon lentojen määrä ei ole kasvanut, vaikka viime vuosina kiinnostus kaupunkia kohtaan on kasvanut. Yhtiö on lisäksi lopettanut lennot Tallinnasta.

  1. Helsinki – Kööpenhamina 30.7.2017 ja takaisin Kööpenhaminasta -Helsinkiin 4.8.2017. Olisko tuohon väliin minkälaista tarjousta / muuta ? Lähtöaika voi olla vaikka aamutuimaan ja paluuaika tuolloin 4.8 vaikka melko myöhään.

  2. Hei Lentodiilien väki, voisiko taas saada ”postauksen” yksin matkaaville lento + hotelli- paketeista. Näitä postauksia on aina välillä ollut ja ne ovat olleet mielestäni hyviä. Kiitos!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *