Lennot Madeiralle 128 euroa

KLM:n ja Transavian lennot Helsingistä Funchaliin (Madeira) ovat varattavissa halvimmillaan 128 eurolla Skyscannerin kautta. Lentoihin sisältyy menomatkalla yön ylittävä koneenvaihto Amsterdamissa, joten nämä lennot sopivat parhaiten mahdollisimman halpoja lentoja etsiville budjettimatkailijoille.

Esimerkkilentoja

Hotellin saat varattua helposti esimerkiksi Trivagon, Hotels.comin tai ebookersin kautta.

2 kommenttia aiheesta “Lennot Madeiralle 128 euroa

  1. Ikävä tarjous. Yritin varata liput tuolle 7.-15.8.17 lähdölle ja maksoinkin liput Ticket.fi:n kautta, mutta seuraavana päivänä tuli viesti, että kyseisiä matkoja ei voitu myydä tuolla hinnalla. Ja maksu palautettiin saman tien. Harmi vaan, olisi ollut kiva lähteä Madeiralle tuolloin :(.

  2. Viime helmikuussa oli ihan vastaava(hintainen) tarjous, minkä käytin hyväkseni ja kaikki toimi meni hienosti lentojen & perillä olon osalta = Madeira ON luonnoltaan ja maisemiltaan Todella Upea paikka, suosittelen vahvasti…myös auton vuokrausta, vaikka tiet väliin aiikas jyrkkiä ja kapeita ovatkin. 😉 Niin ja mennessä pikku bonuksena oli myös illan vietto aina intresantissa A-missa ja heh kyllähän se yökin joten kuten meni kentällä kärvistellessäkin (jopa sillä ns väärällä ulkopuolella, sillä illallla ei siis enää pääse tax free jne alueella takaisin oh-ou).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *