Lennot Amsterdamista Guatemalaan 144 euroa, Panamaan 144 euroa, Kuubaan 146 eurolla ja Peruun 189 euroa (päättynyt)

Aeromexicon lennot elo-maaliskuussa Amsterdamista Guatemalaan, Nicaraguaan ja Panamaan ovat varattavissa halvimmillaan 144 eurolla, Havannaan 146 eurolla ja Limaan (Peru) 189 eurolla Kayak.comin kautta. Lentojen halpa hinta johtuu todennäköisesti hinnoitteluvirheestä, joten lennot on syytä varata mahdollisimman pian.

Lentoyhtiö voi mahdollisesti perua liput (ja palauttaa rahat). Siksi suosittelemme vahvasti odottamaan muiden matkaan liittyvien varausten tekemisen kanssa ainakin muutaman viikon ajan.

Päivitys klo 15.40: lennot on todennäköisesti on loppuunmyyty.

Amsterdamista Guatemalaan esim.

Amsterdamista San Salvadoriin esim.

Amsterdamista Havannaan esim.

Amsterdamista Panamaan esim

Amsterdamista Managuaan (Nicaragua) esim.

Amsterdamista Limaan esim.

18 kommenttia aiheesta “Lennot Amsterdamista Guatemalaan 144 euroa, Panamaan 144 euroa, Kuubaan 146 eurolla ja Peruun 189 euroa (päättynyt)

 1. Hei! Olisiko nyt mahdollista jo huokaista helpotuksesta?
  Olen saanut lentoliput ja mitään peruutus viestiä ei lipuista ole tullut.
  Ticket.fi:tä en ole onnistunut parin puhelunkaan jälkeen tavoittamaan, tänään laitoin sähköposti.
  Lentodiilit.fi- onko sinulla oman Guatemalan varauksesi tiimoilta tietoa lennoista?

  • Lentoyhtiöt yleensä päättävät 1-2 viikon sisällä miten tämänkaltaisten lentojen kanssa menetellään. Tämänkaltaisten lentojen kanssa se, ettei lentoyhtiöstä ole kuulunut mitään, on aina hyvä uutinen.

 2. Tarkistakaa lentotiedot ennen kuin ostatte lennot Amsterdamiin. Sain maanantaina matkatoimistolta aikataulumuutosmailin. Aeromexico on viime viikolla muuttanut talvikauden Amsterdam-Mexico lentojen aikatauluja 30-60 minuutilla. Minimi vaihtoaika Mexico Cityssä kv. lentojen välillä on pääsääntöisesti 120 minuuttia.

 3. Kiitokset Lentodiileille vinkistä, sivuston seuraaminen on välillä jopa addiktiivista! Kansainvälisiä vastaavia kuten secretflying ja urlaubpiraten on, mutta ei tietysti pelkästään Suomesta katsottuna edullisille lennoille, eli hyvää duunia ja fiksu markkinarako… 🙂

  Ostin Amsterdam-Lima-Amsterdam -lennot suoraan Aeromexicon sivuilta hintaan 208€ ja sain samantien eTicketi receiptin sähköpostiin. Vielä ainakin lippu voimassa. Seuraan ohjeitanne ja ostan vasta muutaman viikon päästä Amsterdamin lennot…. Tuossahan oli max. 1kk reissun pituus vaikka mielelläni olisin pidempäänkin Etelä-Amerikassa, onko mitään hajua onko paluulennon siirtäminen pidemmälle näissä ylipäätänsä mahdollista ja paljonko lentoyhtiö siitä tässä tapauksessa veloittaisi? En viitsisi tässä vaiheessa suoraan Aeromexicoon olla yhteydessä jos vaikka heräävät peruuttamaan lipun :p

  • Hei,

   matkan pidentäminen lienee teoriassa mahdollista, mutta erillisen paluulipun ostaminen tulee käytännössä halvemmaksi kuin lipun muuttaminen. Muutosmaksun maksamisen lisäksi matkaa pidennettäessä alkuperäinen lippu on korotettava hintatyyppiin, johon ei sisälly 30 päivän maksimi perilläoloaikaehtoa. Hintaero lasketaan pääsääntöisesti muutoshetkellä (=tänään) voimassaolevien hintojen perusteella.

 4. Hei ja kiitos nopeasta vastauksesta. Saittinne on mielestäni Suomen paras ja kiitokset monesta hienosta reissusta! Tuli vain vahvistus maksusta, ei numerosarjaa, aika 15.02

  • Aeromexico poisti nämä lennot eilen myynnistä klo 15-16 välisenä aikana. Lipun kirjoittaminen edellyttää pääsääntöisesti, että tariffi on voimassa lippua kirjoitettaessa. Ongelmana on siis todennäköisesti se, että Aeromexico poisti nämä lennot myynnistä ennen kuin matkatoimisto ehti kirjoittamaan lentolipun (omien Guatemalan lentojen lipunkirjoitus kesti puolisen tuntia).

   Juridisesti kyseessä olisi hyvin erilainen tilanne, jos olisit ehtinyt saamaan lentolipun. Aeromexico ei meidän tietojen mukaan ole perunut ainakaan vielä kenenkään lentolippuja.

   Lentoyhtiöiden sopimusehtojen mukaan lentovaraus on yleensä lopullinen vasta lipunkirjoituksen jälkeen (ennen lipunkirjoitusta myös matkustaja pystyy usein perumaan lennot varauskanavasta ja lentoyhtiöstä riippuen kuluitta tai toimistokulujen hinnalla, joten peruutusoikeus on tältä osin periaatteessa molemminpuolinen).

   Toivottavasti mielenkiintoisia tarjouslentoja Keski-Amerikkaan tulisi pian myyntin. Esim. Amsterdamista ja Brysselistä on viimeisen vuoden aikana ollut myynnissä täysin legitiimejä tarjouslentoja Keski-Amerikkaan ~300 eurolla parin kuukauden välein.

 5. Mulle tuli jo peruutusviesti. Vetosivat 24 tunnin sääntöönsä ja ilmoittivat teknisestä viasta,johon eivät itse voineet vaikuttaa.Onko mitään neuvoja, voiko asialle tehdä jotain ?

  • Saitko matkatoimistolta ainoastaan varausvahvistuksen vai myös 13 numeroa pitkän lippunumeron sisältävän sähköpostiviestin? Monelta ostit lennot?

 6. Lennot syys-lokakuulle Guatemalaan saapuneet, eli näyttäisi tähän mennessä ok. Onko antaa vinkkiä missä vaiheessa voi pitää jo varmana, ettei näitä peruta, ja alkaa suunnitella Amsterdamiin siirtymisiä? Täällä käy tulivuorien kiipeämismahdollisuuksien selvittely jo kuumana.

  • Ainakin pari viikkoa kannattaa odottaa. Omien Amsterdamin lentojen varaamisen kanssa ajattelin odottaa heinäkuun ensimmäiseen viikkoon saakka.

 7. Kiitos lentodiileille taas kerran 🙂 lippu Limaan tuli sähköpostiin. Nyt sitten odotellaan 🙂

 8. Näyttääkö lipun saaneilla siltä, että läpi meni, vaikka hinta oli väärä vai joko Aeromexico perui tilauksen?

  • Ainakin omat Guatemalan syyslennot ovat toistaiseksi ok.

 9. Enpä ihan onnistunut valitettavasti buukkaa näitä tällä kertaa. Onko Lentodiileillä tietoa, kuinka usein tällaiset varaukset yleensä perutaan?

  Hyvää työtä, näitä ilomielin katselisi useimminkin.

  • Amsterdamin lentojen ostamisen kanssa kannattaa odottaa muutama viikko. Jos matkustat Floresiin, Tikalin lisäksi kannattaa harkita myös päiväretkeä Yaxhan rauniokaupunkiin.

 10. Havanna varattu 189e/nuppi, kiitos diileille hälystä. Katsotaan kuin käy… eikä nuolaista ennenkuin uskottavasti tipahtaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *