Finnair vaihtaa Airbus A350-koneiden businessluokan istuimet

Bloomberg uutistoimiston haastattelussa Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo kertoo Finnairin vaihtavan yhdeksän kaukolennoilla käytettävän Airbus A350-koneen businessluokan istuimet Zodiac Aerospacen istuimissa ilmenneiden laatuongelmien vuoksi loppuvuodesta suurempien huoltotöiden yhteydessä.

Zodiacin pitkään jatkuneet toimitus- ja laatuongelmat eivät rajoitu Finnairin Airbus A350-laivastoon. Esimerkiksi Cathay Pacific on keväällä ilmoittanut vaihtavansa vaihtavansa ensimmäisten Airbus A350-koneiden businessluokan istuimet vastaavien laatuongelmien takia, United Airlines on kritisoinut julkisesti Zodiacin toimintaa ja American Airlines haastoi Zodiacin oikeuteen vuonna 2015 Zodiacin oikeuteen Boeing 777- ja 787-koneiden istuintoimituksissa ilmenneiden ongelmien vuoksi.

2 kommenttia aiheesta “Finnair vaihtaa Airbus A350-koneiden businessluokan istuimet

  1. Niin siis, itse ainakin ymmärsin että istuimet vaihdetaan saman valmistajan täysin samoihin penkkeihin, joista on tietyt strategiset osat korjattu. Sama juttu uusiin koneisiin, eli ei tule eri valmistajan penkkejä vaan samat, mutta takuukorjatut.

    • Jep. Nimenomaan tästä on kyse, joka on nykytilanteeseen verrattuna parannus.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *