Halpalennot Las Vegasiin 357 euroa

Norwegianin lennot Helsingistä Las Vegasiin ovat varattavissa halvimmillaan 357 eurolla Skyscannerin kautta. Lentojen hintaan ei sisälly lähtöselvitettäviä matkatavaroita eikä aterioita, joten nämä lennot sopivat parhaiten pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa matkustaville budjettimatkailijoille.

Esimerkkilentoja

Hotellin saat varattua helposti esimerkiksi Trivagon, Hotels.comin tai ebookersin kautta.

3 kommenttia aiheesta “Halpalennot Las Vegasiin 357 euroa

  1. Hei,

    Osaisittekohan sanoa, olisiko lähiaikoina tulossa tarjouslentoja Kanadan itäosiin tai askelille New York, Boston tms.? Matkustusaika syksy. Saisi jotakin tuntumaa kannattaako odottaa vai varata nyt. Kiitos jo etukäteen.

    • Halvimpien lentojen löytäminen edellyttää yleensä hieman joustavuutta, joten kannattaa miettiä tarvittaessa joustamaan hieman matkapäivissä (parempien tarjousten odottainen on riskialtista, jos pystyt matkustamaan ainoastaan tiettynä päivänä).

      New Yorkiin, Bostoniin ja Chicagoon on viime aikoina ollut huomattavasti enemmän lentotarjouksia kuin Kanadaan. Icelandairin syyslentoja Torontoon löytyy Skyscannerin ja momondon sivuilta n. 420 eurolla, mikä on ihan ok hinta Toronton lennoista. New Yorkiin Icelandairin lentoja löytyy n. 400 eurolla, mutta aiemmin hintatason perusteella odottamalla NYCin lennot saattaa saada n. 50 euroa halvemmalla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *