Lennot Filippiineille 406 euroa

Cathay Pacificin lennot Helsingistä Manilaan ovat varattavissa halvimmillaan 410 eurolla Skyscannerin kautta. Tarjouslentoja on myynnissä 30.4.2017 saakka.

Matkustusaika: 1.5.-30.6.2017 ja 1.9.-30.11.2017. Maksimi perilläoloaika on 3 kuukautta.

 

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Hotellin saat varattua helposti esimerkiksi Trivagon, Hotels.comin tai ebookersin kautta.

19 kommenttia aiheesta “Lennot Filippiineille 406 euroa

  • Näihin lentoihin voi periaatteessa yhdistää stopoverin Hongkongissa, mutta Cathay veloittaa siitä 100 euron lisämaksun. Stopover -lentoja voi varata esim. momondon tai ebookersin kautta.

  • Viime keväänä valkkasin Cathayn lennot Malesista 23 h vaihdolla Hong Kongissa, sai näppärästi melkein pari päivää aikaa kiertää kaupunkia.

 1. Ja yhden suuntainen hinta on Manila – Helsinki ihan sika hintanen?? Tarvii ostaa edes takainen?

  • Cathayn lentoihin sisältyy usein myyntimaarajoituksia (Suomesta lähtevät tarjoulennot varattavissa ainoastaan suomalaisten varaussivustojen kautta jne.), joten Filippiineiltä lähteviä lentoja kannattaa etsiä myös paikallisislta sivustoilta.

 2. Hei, katsoin lentoja HKI-Cebu. Skyscanner antaa vaihtoajaksi Hong Kongissa 1h 5 min, voiko se riittää? En haluaisi noin tiukalla aikataululla vaihtaa konetta Hong Kongissa, mutta hyviä vaihtoehtoja ei oikein ole.

  • Hei,

   minimivaihtoaika Hongkongissa Cathayn lentojen välillä on 50 minuuttia, joten 65 minuutin pitäisi riittää (lentoyhtiö on vastuussa samalla lipulla olevien jatkolentojen uudelleenreitittämisestä).

   Todennäköisesti seuraavalta lennolta löytyy vapaita paikkoja, jos myöhästyt jatkolennolta. Kannattaa kuitenkin yrkiä välttämään lentojen ostamista päivän viimeiselle Hongkong-Cebu lennolle, jotta pääset perille samana päivänä vaikka myöhästyisit jatkolennolta.

  • Meille riitti oikein hyvin tunti, kun lento oli ajallaan perillä. Ei ollut pitkiä siirtymiä tai jonoja, vaikka vähän pelättiin. Lennot siis Frankfurt-Hongkong-Singapore ja Singapore-Hongkong-Amsterdam. Cathaylla tuli jatkolentojen lähtöportin tiedot istuin TVseen ennen laskeutumista.

  • 1h 5min vaihtoaika riitttää Hong Kongissa. Itselläni lyhyin vaihto on ollut 45 min ja ehdin lennolle. Jos turvatarkastuksessa on jonoa, koeta neuvotella turvatarkastajan kanssa että pääset jonon ohi. Muutaman kerran tehnyt näin ja säästänyt valtavasti aikaa

 3. Hieman korkeampaan hintaan (450-550€) löytyy lentoja myös esim. Jakartaan, Ho Chi Minh Cityyn jne. muihin kohteisiin joihin Cathay lentää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *