Norwegian aloittaa lennot Singaporeen

Norwegian avaa syksyllä uuden reitin Lontoon Gatwickistä Singaporeen. Singapore on Bangkokin ohella yhtiön toinen kohde Kaakkois-Aasiassa. Uutta reittiä tullaan liikennöimään 28. syyskuuta alkaen neljä kertaa viikossa Boeing 787 Dreamliner -koneilla ja lokakuusta lähtien viisi kertaa viikossa. Lennoille on vaihtoyhteydet Helsingistä.

Norwegian on aiemmin huhtikuussa ilmoittanut aloittavansa lennot myös Lontoon Gatwickistä Denveriin (Colorado) ja Seattleen. Yhtiö lentää 17. syyskuuta alkaen Lontoon Seattlen välillä neljä kertaa viikossa (ma, ke, pe ja su) ja Denveriin 16. syyskuuta alkaen kaksi kertaa viikossa (ti, la). Lokakuun 29. alkaen yhtiö lentää Denveriin myös sunnuntaisin. Yhtiö on myös aiemmin ilmoittanut suunnittelevansa lentojen aloittamista mm. Barcelonasta Buenos Airesiin (Argentiina) ja muualle Etelä-Amerikkaan.

Perinteisistä lentoyhtiöistä poiketen Norwegianin hinnoittelurakenne perustuu yhdensuuntaisiin lippuihin. Halpalentoyhtiöille tyypilliseen tapaan yhtiön halvimpien lippujen hintaan sisältyy ainoastaan käsimatkatavarat (max 10 kg). Lähtöselvitettävistä matkatavaroista ja tarjoilusta yhtiö veloittaa lisämaksun.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *