SAS aloittaa lennot Helsingistä Málagaan

SAS on tänään ilmoittanut aloittavansa ympärivuotiset lennot Helsingistä Málagaan 4.11.2017. Yhtiö lentää Helsingistä Malágaan kerran viikossa (lauantaisin) Airbus A320 ja Boeing 737-800 -koneilla. Lento Helsingistä lähtee klo 9.45 ja saapuu Málagaan klo 13.30. Lento Málagasta lähtee klo 14.30 ja saapuu Helsinkiin klo 20.15.

8 kommenttia aiheesta “SAS aloittaa lennot Helsingistä Málagaan

  1. Ihan loistava aikataulu. Voittaa Norwegianin ja Finnairin lentojen aikataulut 100-0. Nyt on ihmillinen aikataulu myös niille, jotka eivät asu kehä 3:n sisäpuolella

  2. Todella kiva uutinen. Tuleepa vähän kilpailua lentolippujen hinnoista

  3. Ihan loistavaa! Tätä onkin odotettu. Siis hyvät lentoajat ja toivottavasti tämä vaikuttaa myös lentolipun hintaan kilpailun kasvaessa.

    • SAS muuten myy Norwegianin tapaan Euroopan lennot yhdensuuntaisina eli meno-paluulipun hinta on yleensä sama kuin erikseen ostetun meno- ja paluulipun, joten hintoja vertaillessa kannattaa tutkia myös tuleeko meno- ja paluulipun ostaminen eri yhtiöiltä halvemmaksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *