Lennot Uuteen-Seelantiin 722 euroa

Cathay Pacificin lennot Helsingistä Aucklandiin ovat varattavissa halvimmillaan 722 eurolla momondon kautta.

Matkustusaika: 1.5.-30.6.2017 ja 1.9.-30.11.2017. Maksimi perilläoloaika on 3 kuukautta. Tarjouslentoja on myynnissä 31.1.2017 saakka.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Hotellin saat varattua helposti esimerkiksi Trivagon, Hotels.comin tai ebookersin kautta.

4 kommenttia aiheesta “Lennot Uuteen-Seelantiin 722 euroa

  1. Expedian palveluja kannattaa välttää, mikäli haluaa myös saada liput. Itse olen niitä odotellut jo viikon päivät vaikka lentoyhtiö on omilla sivuillaan varmistanut lennot jo ajat sitten. Myöskään palvelupyyntöihin ei vastata. Liput kannattaa ostaa vaikkapa Flightfinderin kautta joka on yleensä myös edullisempi välityspalvelu.

    • Olethan huomioinut, että muista matkatoimistoista poiketen Expedia lähettää yleensä ainoastaan yhden sähköpostiviestin joka sisältää sekä varausvahvistuksen että lipputiedot. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Expedian puhelinasiakaspalveluun (09 – 725 19 837, ma-pe 8.30-17.30).

      Ennen Expedia linkin lisäämistä vertasimme hintoja mm. momondon, Skyscannerin ja Kayakin sivuilla ja Expedia osoittautui halvimmaksi sivustoksi varata Helsinki-Hongkong-Auckland-Helsinki lennot. Vertasimme hintoja kommenttisi perusteella uudestaan ja Expedia osoittautui halvimmaksi.

      Halvin varaussivusto riippuu siitä minkälaisia lentoja olet etsimässä ja tämän huomioimme tarjouksia julkaistaessa. Tavalliset meno-paluulennot Aucklandiin saa varattua muiden nettimatkatoimistojen kautta halvemmalla. Siksi tarjouksen yhteydessä mainitut Helsinki-Auckland-Helsinki lentojen esimerkkipäivät ja hintatiedot on haettu momondon sivuilta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *