Lennot Bangkokiin 350 euroa, Goalle 317 euroa, Indonesiaan 373 euroa, Singaporeen 397 euroa, Keniaan 415 euroa, Australiaan 599 euroa…

Qatar Airways on pidentänyt Travel Festival -tarjouslentojen myyntiaikaa kahdella päivällä. Lennot Helsingistä Bangkokiin ovat varattavissa halvimmillaan 350 eurolla, Goalle 317 eurolla, Jakartaan 375 eurolla, Singaporeen 397 eurolla, Ho Chi Minh Cityyn (Vietnam) 406 eurolla,Kuala Lumpuriin (Malesia) 422 eurolla, Balille 438 eurollla, Malediiveille 482 eurolla, Australiaan 599 eurolla ja Teheraniin (Iran) 226 eurolla Skyscannerin kautta.

Matkustusaika: 15.4.-15.6.2017 ja 12.9.-15.12.2017. Minimi perilläoloaika on 7 vuorokautta ja maksimi perilläoloaika 2 kuukautta. Tarjouslentoja on myynnissä 18.1.2017 saakka.

Esimerkkilentoja Bangkokiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Goalle (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Jakartaan (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Singaporeen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Ho Chi Minh Cityyn (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Kuala Lumpuriin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Balille (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Malediiveille (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Dubaihin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Teheraniin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Lennot Keniaan 415 euroa, Namibiaan 500 euroa ja Kapkaupunkiin 516 euroa

Lennot Adelaideen 599 euroa, Perthiin 654 euroa, Melbourneen ja Sydneyyn 657 euroa

28 kommenttia aiheesta “Lennot Bangkokiin 350 euroa, Goalle 317 euroa, Indonesiaan 373 euroa, Singaporeen 397 euroa, Keniaan 415 euroa, Australiaan 599 euroa…

 1. Moi vaan .Lensin Qatarilla joulukuussa HKI-DOHA-BANGKOK-DOHA-HKI ja kaikki toimi loistavasti.Dohan kenttä erinomainen ja koneet hyvät.Suosittelen kaikille

 2. Kaikille tiedoksi Dohan kenttä erinomainen kenttä ei mitään ongelmia.Lensin joulukuulla HKI-DOHA -BANGKOK-DOHA HKI. Ei mitään ongelmia. Suosittelen kaikille

 3. Millä saa selville lentojen varausluokan, kun useimmilla näkyy vain ”Economy” ? Pistekertymä vaihtelee todella paljon 0-100 %, joten olisi mukava tietää mitä on varaamassa tuostakin näkökulmasta

 4. Hei.. Onko noissa balin tarjous lennoissa mitään peruutus/ nimen vaihto mahdollisuutta? Jos on niin paljonkohan siitä suunnilteen tulee kuluja?

  • Useimmat lentoyhtiöt eivät salli lentolippujen siirtämistä toiselle matkustajalla. Näiden lentojen muuttamisesta Qatar Airways veloittaa muistaakseni n. 180 euroa + mahdollisen lipputyyppien välisen hintaerotuksen.

 5. Hei, miten visa promokoodin kuuluisi toimia? Kun sen syötti hakuvaiheessa, hinnat oli samat ilman koodia ja koodin kanssa. Kohteena Malediivit 6.-20.8.2017. Osaisiko joku auttaa?

  • Olet varmaankin etsimässä lentoja useammalle kuin yhdelle matkustajalle? Lentoja useammalle varatessa hinnasta saa alennuksen toisen tarjouksen perusteella. Tätä tarjousta ei voi yhdistää alennuskoodiin. Qatar Airwaysin lentohaun pitäisi laskea hinta molempien tarjousten perusteella alennuskoodin syöttämisen jälkeen ja näyttää halvempi hinta.

 6. Onko nämä tarjouslennot siis myynnissä vielä 16.1 eli huomenna, vai onko tänään viimeinen myyntipäivä? 🙂

 7. Jos on yli 9 tunnin vaihtoaika, niin voiko sieltä kentältä poistua vai pitääkö odottaa siellä.

  • Hotelli on itse maksettava, mutta ongelman pystyy ratkaisemaan matkapäiviä muuttamalla. Pitkät koneenvaihdot pystyy välttämään lentopäiviä vaihtamalla (Qatarin aikatauluissa on päiväkohtaisia eroja).

 8. Doha on ihan ok välilaskupaikka.2kertaa oon lentänyt bangokiin sitä kautta

  • Doha on OK, mutta vähän kallis.

   Qatar on kyllä lentoyhtiönä aivan sieltä parhaasta päästä. Jos esim. Bangkokiin pääsee Qatarilla 350€ edestakaisin, se on aivan loistava diili. Olen maksanut Aeroflotilla yhteen suuntaan saman hinnan… 🙂

 9. Onko joku sattumoisin bongannut elokuulle lentoja Malediiveille tarjoushintaan?
  Vinkkejä kuinka kannattaa hakea?

  • Elokuulle ei todennäköisesti löydy Malediiveille Qatarin tarjouslentoja.

  • Kiitti vinkistä. Täsmennyksenä vielä: Kids fly for free -tarjous ei koske halvimpia tarjouslippuja, joten kannattaa laskea tarkkaan kumpi vaihtoehto tulee halvemmaksi. Lisäksi joidenkin tarjouslippujen verottomasta hinnasta saa 15 % alennuksen maksamalla Visalla ja käyttämällä alennuskoodia VISA (kids fly for free -tarjousta ei pysty yhdistämään tähän tarjoukseen).

  • Hei
   rekisteröidyin, mutta sivu kaatuu koko ajan, välillä se näyttää tarjouksen väillä ei, sain varattua matkan ja sain siitä vahvistuksen. Otin vahvistus sivusta kuvan, luottokorttiani on veloitettu mutta matkaa ei löydy sivuiltani. Kuka voisi auttaa tässä? Yritin varata toisen matkan mutta puolessa välissä sivu herjasi erroria ja mikään ei enään onnistunut.
   Nina

  • Oletko yrittänyt etsiä matkaa lentoyhtiön sivuilta varausvahvistuksesta löytyvällä 6 merkkiä pitkällä varaustunnuksella?

  • Hei,
   Qatarin sivujen mukaan kampanja jatkuu vielä 2 päivää, 18.1. saakka.

   Kids fly for free lippuja on jonkin verran myös halvemmille päiville. Itse ostin Vietnamiin lokakuulle 3 aik ja 3 lasta alle 1600 eur. 🙂 Säännöissä sanotaan että max 2 aika ja 2 lasta, ja että kutakin lasta kohden yksi aikuinen, mutta näköjään samale varaukselle sai kuitenkin ilmaiseksi sen kolme lasta kolmea aikauista kohden. Samahan se olisi ollut tehdä sitten 2 eri varausta: 2+2 ja 1+1. Kannattaa tosiaan kuitenkin vertailla mikä on halvin tarjous.

 10. Onko tietoa, onko DOH-lentokenttä turvallinen välipysähdyspaikka ja lentääkö Qatar Airways esim. Saudi Arabian tai Iraki yli? Olen yksin reissussa ja tuolla päin en ole koskaan käynyt.

  • Yhtä turvallinen kuin Helsinki-Vantaan lentokenttä. Enkä ymmärrä sitäkään miksi pitäisi olla huolissaan jos lentää Saudia-Arabian tai Irakin yli?

  • Varmaan yksi maailman hienoimmista lentokentistä maailmassa. Täällä jos vaihto ni kannattaa melkein toivoa pitkää vaihtoaikaa. Loungeen jos pääsee vielä niin onnittelut etukäteen, se on huikea. Eli jos lennät Dohan kautta olisin enemmän innoissani ku peloissani.

  • Hi! I have flown to Australia via Doha, Qatar. I must say I have never seen in any airport so much attention paid to the security. We flew from Stockholm to Doha, and then from Doha to Adelaide. Our luggage was checked-in all the way to Aus. But! In order to get from arrival area from STO flight to the transit area to ADL flight, or any other flight basically, we, and all the other arriving passengers had to go through the security X-ray control again, though we have just arrived and haven’t gone outside of DOH airport. Moreover, in front of the gate to ADL flight, we had to go through the security check with X-ray again in order to board the plane.

   So I must say, it felt quite safe there 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *