Lennot Australiaan alk. 599 euroa

Qatar Airwaysin lennot Helsingistä Adelaideen ovat varattavissa halvimmillaan 599 eurolla, Perthiin 654 eurolla, Melbourneen ja Sydneyyn 657 eurolla momondon kautta.

Matkustusaika: 1.3.-15.6.2017 ja 10.9.-15.12.2017. Minimi perilläoloaika on 7 vuorokautta ja maksimi perilläoloaika 2 kuukautta. Tarjouslentoja on myynnissä 18.1.2017 saakka.

Esimerkkilentoja Adelaideen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Perthiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Melbourneen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Sydneyyn (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Adelaide // Sydney  – Helsinki esim.

Helsinki – Adelaide // Melbourne – Helsinki esim.

Helsinki – Perth // Sydney – Helsinki esim.

Helsinki – Melbourne // Sydney – Helsinki esim.

6 kommenttia aiheesta “Lennot Australiaan alk. 599 euroa

 1. Minä myöhästyin tästä tarjouksesta, Perthiin menisimme käymään. Ajankohta sopii milloin vain, eli hinnan perässä tässä katsellaan ajankohtaa. Osaatteko sanoa, onko näin hyviä tarjouksia vielä tulollaan ja saako teiltä esim. emailiin halvat tarjoukset hel-per-hel ?

  • Qatar Airways tuo syyskuussa suuremman koneen Helsinki-Doha välille. Kapasiteetin tuplaantumisen myötä uskoisin, että yhtiöltä tulee jatkossakin mielenkiintoisia lentotarjouksia Aasiaan ja Australiaan. Travel Festivalin -kaltaisia kamppiksia Qatarilla on aiempina vuosina ollut muutaman kuukauden välein, joten lähiviikkojen aikana aivan yhtä halpoja lentoja ei välttämättä tule myyntiin.

   Tällä hetkellä Cathay Pacific on halvin järkevä vaihtoehto (n. 750-800 euroa). Cathay myy säännöllisesti ~800 eurolla Perthin lentoja, joten itse odottaisin omien lentojen varaamisen kanssa hetken rauhassa.

   (Air Chinan lennot saa periaatteessaa varattua mahdollisesti parikymppiä halvemmalla, mutta näin pitkillä lennoilla myös matkustusmukavuuteen kannattaa kiinnittää huomiota lentoyhtiötä valitessa.)

 2. Qatar airwaysin sivuilla sanottiin matkustusajaksi 1/17-12/17 ja blackoutdaysit oli joskus kesä-heinäkuussa. Mutta en itse löytänyt lentoja.

  Vinkkinä niin helmikuulle löytyi ainakin Cathay pacificilta suht edullisia (hel-syd//bne-hel) 838e-> mikä oli suht edullinen ja fiksut lentoajat verrattuna muihin.

  • Virallinen hintasääntöjen mukainen matkustusaika on tosiaan 17.1.-17.12.2017, mutta tammi-helmikuulle emme onnistuneet löytämään alle 700 euron Australian lentoja (ilmeisesti johonkin muuhun kohteeseen Qatarin tarjouslentoja on myynnissä myös tammi-helmikuulle). Siksi muutimme sivustolla julkaistun matkustusajankohdan 1.3. alkavaksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *