Businessluokan lennot Thaimaahan 1070 euroa ja Vietnamiin 1185 euroa

Qatar Airways on julkaissut turistiluokan tarjousten lisäksi myös muutamia mielenkiintoisia businessluokan tarjouksia. Esimerkiksi lennot Helsingistä Bangkokiin ovat varattavissa halvimmillaan 2140 eurolla / 2 henkilöä, Phuketiin 2240 eurolla / 2 henkilöä, Ho Chi Minh Cityyn 2370 eurolla / 2 henkilöä ja Tukholmasta Hongkongiin ~2292 eurolla / 2 henkilöä. Tarjouslentoja on myynnissä maanantaihin 18.1. saakka.

Muutamia esimerkkipäiviä Helsingistä Bangkokiin

Muutamia esimerkkipäiviä Helsingistä Ho Chi Minh Cityyn

Helsingistä lähtevien tarjouslentojen lisäksi Qatar Airways myy businessluokan lippuja mm.

4 kommenttia aiheesta “Businessluokan lennot Thaimaahan 1070 euroa ja Vietnamiin 1185 euroa

    • Usein helpoin business- ja Premium Economy -luokan lipuilla. Pelkillä turistiluokan lipuilla on hyvin hankala päästä BA:n ohjelmassa Rubya korkeammalle tasolle.

    • Moikka,
      nykyisten sääntöjen puitteissa esim. Helsinki-Doha-Bangkok-Doha-Helsinki lennoista kertyy BA:n kantisohjelmaan 560 tasopistettä (tier points). BA:n Silver (Sapphire) vaatii 600 tasopisteen keräämistä + 4 BA:n / Iberian lentoa (myös Finnairin operoimat BA:n lentonumerolla myydyt lennot kelpaavat) 12 kuukautta pitkän pisteiden keruujakson aikana. Puuttuvat 40 tasopistettä saa kokoon esim. kahdella Helsinki-Lontoo meno-paluulla (alk. 95-100 euroa).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *