Lennot Filippiineille 499 euroa

Cathay Pacificin lennot tammi-kesäkuussa Helsingistä Manilaan ovat varattavissa alk. 488 eurolla momondon kautta.

Maksimi perilläoloaika on 2 kuukautta. Tarjouslentoja on myynnissä 31.12.2016 saakka (paikkatilanteen puitteissa).

 

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Hotellin saat varattua helposti esimerkiksi Trivagon, Hotels.comin tai ebookersin kautta.

lennot-filippiineille-483-euroa

5 kommenttia aiheesta “Lennot Filippiineille 499 euroa

 1. Otsimme Momondon kautta 20.11-16 lennot Manilaan. Vuorokauden päästä tuli Bravoflyltä ilmoitus, että yksi lennoistamme on peruttu. Meille tarjottiin uutta reittiä minkä seurauksena matka-aika olisi pidentynyt 21tunnista, 28 tuntiin. Kieltäydyimme koska näimme netistä että lähes samaan hintaan on edelleen Bravoflyllä myynnissä alle 22 tunnin matkustus-ajalla, saman lentoyhtiön lennoilla. Tämän jälkeen tarjosivat kuitenkin uutta ehdotusta,29 tunnin matkustua-ajalla, josta jälleen kerran kieltäydyimme. Seuraavaksi saimme sähköpostia missä kerrottiin että, ”Tarkistuksistamme huolimatta joudumme valitettavasti ilmoittamaan sinulle, että ainoa lentoyhtiön tarjoama vaihtoehto on hyvitys.” Kuitenkin tänäkin aamuna 26.11-16 näen paljon alle 22 tunnin reittejä Bravoflyllä myynnissä, myöskin Cathay Pacificin lennoilla. Miksiköhän meille ei tarjottu näitä? Nyt odottelemme rahojen palautumista ja ostamme sitten toiselta yritykseltä lennot sinne.

  • Saitko ainoastaan varausvahvistuksen vai myös lentolipun? Yksi selitys ongelmalle voi olla se, että matkatoimistovirkailijoiden näkemät lentovaihtoehdot riippuvat siitä minkälaisen hakukyselyn ovat syöttäneet järjestelmään (Cathayn lennoista pystyy rakentamaan satoja eri reittivaihtoehtoja Helsinki-Manila välille).

  • Pelkkä varausvahvistus oli, millä tavalla tilanne eroaa siihen että olisi ollut lentoliput? Soitin erikseen ja ilmoitin ettemme hyväksy ehdotuksia yli 22 tunnin matkustus-ajalla, koska näin jatkuvasti että Bravofly myy sellaisia netissä Cathay Pacificin lennoilla. Siksi jäi vähän mietityttämään tämä heidän ratkaisu kun näytti meille sopivia vaihtoehtoja olevan myynnissä muille ihmisille samassa hintaluokassa kun ostamamme lennot 🙂

 2. Hei! Kyselin jo aikaisemmin aiheesta, mutten saanut vastausta. Olen menossa ensi keväänä Singaporeen, tarkemmin ottaen maaliskuussa. Tässä on ollut viime kuukausien aikana paljon hyviä lentoja tarjolla mutta veronpalautuksia tässä odotellen ovat ne lipuneet sormien välistä.

  Tällä hetkellä lentojen tilanne on säälittävä. Pelkkiä Cathayn tai Air Chinan kahden vaihdon 30+ tunnin lentoaikojen matkoja ja sellaisia en halua. Missä kaikki Qatarin, BA:n (vaikka tarjouskamppis loppuikin juuri), Turkish Airlinesin ja muiden yhtiöiden tarjoukset kuppaa? Onko jotain tiettyä aikaa, jolloin ensi kevään lentoja kauko-aasiaan tulisi tarjoukseen?

  Kiitos 🙂

  • Tähän on hankala sanoa mitään varmaa. Lentolippujen hinnoittelun taustalla on kaikki vaikuttaa kaikkeen logiikka. Esim. Qatar Airwaysin hinnoittelupäätökset vaikuttavat hyvin selkeästi myös mm. Turkish Airlinesin lippujen hintatasoon.

   Eri vaihtoehtoja vertaillessa kannattaa pitää mielessä, että Finnair on myynyt parin kuukauden välein 600 eurolla suoria lentoja. Jos matkapäivät on joustavia, on jossain kyseenalaista kannattaako välilaskullisista lennoista maksaa yli 500 euroa (jos parempia vaihtoehtoja ei tule vastaan tammikuun puoliväliin mennessä).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *