Lennot businessluokassa Thaimaahan 1070 euroa ja muita Qatar Airwaysin tarjouslentoja

Qatar Airwaysilta on tänään tullut myyntiin mielenkiintoisia ”kaksi yhden hinnalla” businessluokan tarjouslentoja, jotka ovat myynnissä 7.11. saakka. Esimerkiksi meno-paluulennot Helsingistä Bangkokiin ovat varattavissa alk. 2139 eurolla / 2 henkilöä ja Phuketiin 2259 eurolla / 2 henkilöä.

Kaksi yhden hinnalla tarjouslentojen alentamattomat listahinnat ovat Qatarin normaaleja businessluokan tarjouksia korkeampia, mutta kahdella jaettujen hintojen joukosta löytyy mielenkiintoisia tarjouslentoja. Kampanjahintojen hyödyntäminen edellyttää parillista matkustajamäärää (poikkeuksena sylilapset). Matkustusaika: 15.11.2016-15.6.2017.

Helsingistä lähtevien tarjouslentojen lisäksi Qatar Airways myy businessluokan lippuja mm.

Oneworld -yhtiöt ovat kesällä tiukentaneet lähtöselvityskäytäntöjä, jonka vuoksi erillisillä lipuilla matkustettaessa lähtöselvitys on tehtävä uudestaan lentoyhtiön vaihtuessa. Muiden Pohjoismaiden / Saksan kautta matkustettaessa lentojen väliin on jätettävä riittävästi aikaa ja kattavan matkavakuutuksen hankkiminen on erittäin suositeltavaa.

Tuplamailit Qatar Airwaysin kanta-asiakkaille

Qatar Airwaysin kanta-asiakkaat saavat tuplamailit aikavälillä 1.-7.11.2016 tehdyistä lentovarauksista tietyin rajoituksin, tosin tasojäsenyyttä tavoittelevien kannattaa harkita myös muita vaihtoehtoja.

4 kommenttia aiheesta “Lennot businessluokassa Thaimaahan 1070 euroa ja muita Qatar Airwaysin tarjouslentoja

  1. BA muutti juuri sääntöjään niin, ettei R-varausluokasta kerry tier pointseja enää lainkaan.

    • Väärä hälytys (onneksi). BA on tänään korjannut pistetaulukkoa, joten BA:n kanta-asiakkaat saavat jatkossakin R-luokasta (halvimmista businessluokan lipuista) lentopisteitä.

  2. Olisiko selvempää sanoa, että One World yhtiöt eivät enää läpichekkaa matkatavaroita erillisillä lentovarauksilla matkustaessa.

    • Ei oikeastaan. Useimmat oneworld -yhtiöt yhä lähtöselvittävät matkatavarat perille asti erillisillä lentovarauksilla matkustettaessa, jos molemmat lennot ovat saman lentoyhtiön markkinoimia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *