Kevätlennot Ateenaan 76 euroa

Aegean Airlinesin lennot huhti-toukokuussa Helsingistä Ateenaan ovat varattavissa halvimmillaan 76 eurolla Skyscannerin kautta. Aegean lentää Helsingistä Ateenaan maalis-lokakuussa maanantaisin ja perjantaisin.

Esimerkkilentoja

Hotellin saat varattua helposti esimerkiksi Trivagon, Hotels.comin tai ebookersin kautta.

kevatlennot-ateenaan-76-euroa

4 kommenttia aiheesta “Kevätlennot Ateenaan 76 euroa

  1. Jos haluaa kokea saaria, kannattaa mennä sellaiselle nettisivulle kuin 1daycruise ja varata kyseinen risteily! Ihan mahtava päivä, upea buffet, ihania ”einiiinturisti”-saaria ja kauniita maisemia! nimim. viime viikolla koettu

  2. Lentokentältä pääsee Pireasin satamaan yhdellä metron vaihdolla. Pienellä Googletuksella löytyy aikataulut ja hinnat saarille. Mikäli koko lomaa ei halua viettää yhdessä paikassa, niin suosittelen saarihyppelyä 🙂

  3. Osaatkoa sanoa onko saarille saatavilla vaihdollisia lentoja halpaan hintaan? Yritin katsoa, mutta hinta ~300€ vaikka HEL-ATH nämä samat lennot. Esim Santorini, Corfu jne.

    • Ei vielä, mutta viikon parin sisällä myyntiin voi tulla mielenkiintoisia tarjouslentoja myös saarille. Lentoyhtiöt eivät tuo kaikille reiteille halvimpia hintaluokkia myyntiin heti aikataulun ilmestyessä, joten muiden kuin Ateenan lentojen ostamisen kanssa ei kannata kiirehtiä (varausjärjestelmästä löytyy erittäin mielenkiintoisia hintoja mm. Korfulle ja Kreetalle, mutta niiden vaatimat hintaluokat eivät vielä ole myynnissä).

      Muille vielä kommenttina: Ateenan lentojen hinnasta lentokenttäveroihin menee n. 44 euroa, joten tätä halvemmalla kevätlentoja tuskin saa varattua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *