Kevätlennot Färsaarille 232 euroa

SAS aloittaa lennot Kööpenhamista Färsaarille 27.3. Avajaistarjouksena yhtiö myy kevät- ja kesälentoja Helsingistä Kööpenhaminan kautta Färsaarille 232 eurolla.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

kevatlennot-farsaarille-232-euroa

 

2 kommenttia aiheesta “Kevätlennot Färsaarille 232 euroa

  1. Tuleekohan Phukettiin/muuhun thaimaahan tarjouslentoja esim ajalle 20.12-5.3? Tarkoitus olisi mennä Thaimaahan ennen joulua ja tulla takaisin maaliskuun alussa, kannattaakohan nyt ostaa vai odotella?

    • Joulua edeltävä viikko on aiempina vuosina ollut vuoden suosituin (ja kallein) ajankohta lentää Thaimaahan, joten noille päiville tuskin tulee myyntiin enää näin lähellä lähtöpäivää tarjouslentoja hyvämaineisilta lentoyhtiöiltä (Ukraine International ja muut hit or miss -kategoriaan kuuluvat yhtiöt ovat oma lukunsa). Edullisempien lentojen löytäminen on huomattavasti todennäköisempää, jos pystyt lähtemään reissuun 15.12. mennessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *