Lennot Indonesiaan 397 euroa, Malesiaan 432 euroa, Kapkaupunkiin 497 euroa ja Australiaan 628 euroa

Qatar Airwaysin lennot Helsingistä Jakartaan ovat varattavissa halvimmillaan 397 eurolla, Kuala Lumpuriin 428 eurolla, Singaporeen 429 eurolla, Balille 489 eurolla, Kapkaupunkiin 497 eurolla ja Perthiin 628 eurolla.

Menolennon on oltava aikavälillä 10.10.-10.12.2016. Minimi perilläoloaika on 5 vuorokautta ja maksimi perilläoloaika 2 kuukautta. Tarjouslennot ovat myynnissä 10.10. saakka.

Esimerkkilentoja Jakartaan

Esimerkkilentoja Kuala Lumpuriin

Esimerkkilentoja Singaporeen

Esimerkkilentoja Balille

Esimerkkilentoja Kapkaupunkiin

Esimerkkilentoja Perthiin

Esimerkkilento Sydneyyn

lennot-australiaan-628-euroa

13 kommenttia aiheesta “Lennot Indonesiaan 397 euroa, Malesiaan 432 euroa, Kapkaupunkiin 497 euroa ja Australiaan 628 euroa

 1. Alkuvuoteen (tammi-helmi- ja maaliskuulle) olisi kiva löytää Australiaan lentoja

 2. Onko mahdollista koettaa haarukoida lentoja joululoman ja uudenvuoden yli jonnekin kaakkoisaasiaan, vai onko liian myöhäistä jo etsiä halvalla joululentoja?

 3. Olen lähdössä joulukuussa Thaimaahan reiluksi viikoksi. Milloin kannattaisi lähteä? Näitä tarjouksia tuntuu olevan vain marraskuussa. Voisin tulla pois Thaimaasta tammikuun puolellakin.

 4. Jos tammikuulle haluaisi Helsinki – Kuala Lumpur & Singapore – Helsinki lennot, onko paras toivoa hyviä tarjouksia Qatarilta tai Hulluilta päiviltä vai mitä suosittelisit? Vai onko tammikuu liian sesonkia vielä?

 5. Onko huhtikuulle singaporeen ja/tai balille? Kannattaisiko odottaa vai ostaa mahdollidimma ajoissa?

  • Hei,

   Qatar Airways myi pari viikkoa sitten n. 500 eurolla kevätlentoja Balille ja Singaporeen ~420 eurolla. Qatarilta tulee varmaankin loppuvuodesta tarjouslentoja myyntin myös kevätkaudelle.

   Myös Finnairin lentojen ostamisen kanssa odottaisin hetken. Muistelisin, että aiemmin tänä vuonna on ollut myynnissä suoria Singaporen lentoja ~625-650 eurolla.

 6. Hei,
  Onkohan ollenkaan tulossa tarjouksia joululoman ajalle eli noin 21.12 – 9.1. välille? Tuntuu, että mikään firma ei tarjoo mitää tarjouksia tuolle välille jolloin lapsiperheet paljon matkustaa, koko syksyn oon seurannut ja vielä en oo yhtään bongannut.

  • Eipä ole tarjouksia sesonkiaikaan. Businestä lentoyhtiötkin tekevät ja tarjouksien avulla täytetään koneita silloin kun matkustajia on luontaisesti vähemmän. Sesonkiajat voidaan hinnoitella agressiivisesti – ja paikat myydään silti loppuun.

  • Kohtuuhintaisten sesonkilentojen löytäminen lämpimiin kohteisiin ei ole täysin mahdotonta, mutta niiden löytäminen edellyttää yleensä lentojen varaamista ennen pääsiäistä. Eurooppaan löytyy vielä kohtuuhintaisia lentoja joululomakaudelle, joista kasaamme listan lähipäivinä.

 7. Rohkeasti vain tsekkaamaan lentoja vaikka Qatar Airwaysin omilta sivuilta, erittäin helppokäyttöinen. Ei kai tämän sivuston tarkoitus ole muu kuin vinkata tarjouksista, matkatoimiston tehtävät eri juttu.

  • Tällä hetkellä tammi-helmikuulle ei ole mitään kovin mielenkiintoisia tarjouksia myynnissä Malesiaan, joten itse odottaisin hetken lentojen ostamisen kanssa jos matkapäivät määräytyvät hintojen perusteella.

 8. Onko lokakuun puoliväliin/loppuun ja marraskuun ensimmäiselle viikolle Kapkaupunkiin löydettävissä tarjousmatkaa? Matkaan pitäisi yhdistää kaksi viikonloppua ja yksi arkiviikko.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *