Finnair aloittaa lennot San Franciscoon ja Alicanteen

Finnair avaa kesäkuussa kausireitin Helsingistä San Franciscoon, jonne yhtiö lentää 1.6.-30.9.2017 välisenä aikana Airbus A330-koneella tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Finnair aloittaa lennot myös Helsingistä Alicanteen, jonne yhtiö lentää 26.3.-27.10.2017 välisenä aikana 4 kertaa viikossa.

Lisäksi yhtiö on aiemmin ilmoittanut aloittavansa ensi kesänä lennot Helsingistä Reykjavikiin, Korfulle, Menorcalle ja Ibizalle.

13 kommenttia aiheesta “Finnair aloittaa lennot San Franciscoon ja Alicanteen

 1. Eiköhän peruste ajalle ole se että kalustoa makaa kentällä ja se saadaan näin hyödynnettyä.

  Hinta määräytyy sitten markkinoiden mukaan. Jos on hintava niin kaipa bulkki on myyty valmismatkayhtiöille ja loppupaikoista lentoajat sitten joillekin tuovat lisäarvoa, esim maksimoi perilläoloajan, työn jälkeen kentälle ja lennon jälkeen aamulla töihin. tai sitten jäädään odottelemaan että hinta romahtaa kysynnän vaisuuteen. Hyvä uutinen sekin lentodiilien seuraajille, eikös?

 2. Finnairin Alicanten lentojen aikataulut ovat sellaiset, että ne ovat täysin poissa laskuista ainakin minulta.

 3. SF on hyvä parannus reittivalikoimaan, mutta Alicanten olis voinu korvata esim. Bilbaolla tai Biarritzilla. Atlantin rannikolle ei paljon tarjontaa löydy.

  • Loistavaa, viimeinkin Finnarilta Alicante. Monopoli ollut Norwegianilla, joka hivuttanut hinnat ylös ja yhtiöstä tullut epäluotettava lentäjäpulan takia.

  • Finnair on aloittanut pari vuotta sitten lennot Biarritziin. Ensi kesänä Finnair lentää Biarritziin tiistaisin ja lauantaisin.

 4. Finnair suorat lennoot San Franciscoon 17.-27.8.2017 802 € HAH. Löysin haulla Tukholma-Helsinki-San Francisco 399 €. Siinäpä vasta halvat lennot ja vielä suorat!

  • Suorat? Tukholma – Helsinki – San Francisco? No, onhan siinä 2 suoraa lentoa, vielä kun hankkii yhden erillisen Helsinki – Tukholma lennon, niin tulee useampikin ”suora” lento. Mutta hinta on kyllä halpa, mikä lentoyhtiö sitten haullasi lieneekään. Elämä on toki valintoja täynnä.

  • No jättää menemättä Tukholma-Helsinki välille 😀 en tosin tiedä tekevätkö ihmiset tälläistä ja onnistuuko takasinpäin tullessa laukkujen chekkaus pelkästään Helsinkiin. Finnair molemmissa lennoissa. Ja niin haluan vain esittää kritiikkiä suorien lentojen hinnoittelua kohtaa, aikasti kalliit nääs.

  • Jos Tukholma-Helsinki-San Francisco lennoilla jättää Tukholma-Helsinki välin käyttämättä niin lentoyhtiö tulkitsee sen no-show tapaukseksi, etkä pääse helsinki-San Francisco lennolle etkä myöskään paluulennolla. Tuollainen kikkailu onnistuu ainoastaan jos jättää käyttämättä sen aivan viimeisen välin eikä ole ruumaan meneviä matkatavaroita.

 5. Missä on Toronto, reitti joka aloitettiin vuonna 1989 ja jota lennettiin kesäisin kuten SFO reittiä.
  Kanadansuomalaiset olivat melko otettuja kun lentoa ei lennetty tänä kesänä

 6. Alicanten meno 28.6.2017 perillä 01:30 yöllä (seuraava päivä) ja paluun lähtö 10.7.2017 02:05 yöllä ja perillä Helsingissä 7:30 aamulla. Hinta yhteensä 248,34 EUR. Mahtaako aikataulussa olla myös päiväsaikaan suoria lentoja Alicanteen ja takaisin? Tällä aikataululla ei juuri Norwegianin kanssa kilpailla kun hintaakin on vielä noin 100 EUR enemmän.

  • Lisääntyneestä kilpailusta on aina hyötyä, vaikka matkustaisit Norwegianilla. Ei ne Norwegianinkaan lennot aina ole mitään kovin halpoja. Touko-kesäkuussa Norwegian myi lentoja heinäkuulle yli 300 eurolla.

  • Ihan samaa kuraa kuin Malagan lentojenkin kanssa. (Nämä toki vielä huonommat ajat). Keskellä yötä lennetään ja hinnat on korkealla. Vissiin se säästö lentokenttämaksuissa on niin suuri että on pakko ottaa tällaisia aikoja. Kuka lentää finskillä kun palvelutasokin on kuin halpalentoyhtiöllä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *