Risteily Italiasta Dominikaaniseen tasavaltaan 499 euroa + juomaraha

Costa Cruisen 19 vuorokauden risteily Italiasta Dominikaaniseen tasavaltaan on varattavissa alk. 499 eurolla / henkilö + juomaraha (n. 10 euroa/matkustaja/yö) Logitravelin kautta, kun kaksi henkilöä matkustaa samassa hytissä.

Risteilyn reittinä on Savona – Marseille – Barcelona – Málaga – Casablanca – Madeira – Teneriffa – Barbados – Martinique – Guadaloupe – Saint Martin – La Romana (Dominikaaninen tasavalta). Laiva lähtee Savonasta 3.12. ja saapuu La Romanaan 22.12. Risteilyn hintaan sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, iltapäivätee ja illallinen).

Lisätietoa tarjouksesta.

Kommentti aiheesta “Risteily Italiasta Dominikaaniseen tasavaltaan 499 euroa + juomaraha

  1. Olen näitä eri risteilyitä katsellut jo pidemmän tovin ja niin haluaisin lähteä – sattuisikohan täältä ryhmästä löytyä hyvää matkaseuraa (lue: hyttimaksun jakajaa) seuraksi pikkupojalle ja äidille 😉 ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *