Lennot Indonesiaan 387 euroa, Malesiaan 404 euroa, Vietnamiin 422 euroa ja Filippiineille 433 euroa

Turkish Airlinesin syyslennot Helsingistä Jakartaan ovat varattavissa alk. 387 eurolla, Kuala Lumpuriin 404 eurolla, Ho Chi Minh Cityyn 422 eurolla ja Manilaan 433 eurolla Skyscannerin kautta.

Menolennon on oltava aikavälillä 10.10.-15.12.2016 ja paluulennon 15.2.2017 mennessä (maksimi perilläoloaika on 2 kuukautta).

Esimerkkilentoja Jakartaan (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Kuala Lumpuriin

Esimerkkilento Ho Chi Minh Cityyn

Esimerkkilentoja Manilaan

Hotellin saat varattua helposti esimerkiksi Trivagon, Hotels.comin tai ebookersin kautta.

Lennot Indonesiaan 387 euroa

 

5 kommenttia aiheesta “Lennot Indonesiaan 387 euroa, Malesiaan 404 euroa, Vietnamiin 422 euroa ja Filippiineille 433 euroa

  1. Ei ilmeisesti ota huomioon yli joulun ja uudenvuoden kestävää matkaa? Jos koittaa antaa vaihtoehdoksi vaikka 14.12-14.1, tulee ihan eri hinta.

    • Noi hinnat onkin noille nimenomaisille päivämäärille. Ei ne kaikilla päivillä oo noin halvat.

    • Lentoja löytyy kokeilemalla myös muille päiville matkustusajan puitteissa.

  2. Kiitokset jälleen hyvistä vinkeistä! Kovasti muuten kiinnostaisi hyvät diilit joulun ja uuden vuoden vietolle jossain lämpimässä 🙂 . Ps. Nyt kun esim. Finskin lite- liput eivät mustikkamehua ja kalliimpaa hintaa lukuunottamatta eroa enää millään lailla halpalentoyhtiöistä niin artikkeli halpalentoyhteyksistä Suomesta olisi mielenkiintoinen! Itse matskustan töiden merkeissä paljon ja olen ollut kovasti yllättynyt että firman käyttämä kallis matkatoimisto ei edes suostu etsimään reittejä halpalennoita vaikka niiltä voisi usein löytyä nopeampi/suorempi/aikatauluun sopivampi ja lähes aina paljon halvempi vaihtoehto. Joskus tuosta firmassamme valitin ja minulle kerrottiin että heidän tietääkseen mikään suomalainen matkatoimisto ei jostain syystä moisia liikematkailijoille varaile. Tuossa olisi jollekin liikeideaa 🙂

    • Komppaan. Nyt tulee kytättyy jotain matkatarjousta uudeksivuodeksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *