All inclusive -risteily Lissabonissa Brasiliaan 310 euroa + juomaraha

Pullmanturin 9 vuorokauden all inclusive -risteily Lissabonista Recifeen (Koillis-Brasilia) on varattavissa alk. 310 eurolla / henkilö + juomaraha (n. 10 euroa/yö/matkustaja) kun kaksi henkilöä matkustaa samassa hytissä. Yksin matkustavat voivat varata risteilyn alk. 398 eurolla + juomaraha.

Risteilyn edullinen hinta johtuu varustamon tarpeesta siirtää laiva Brasilian markkinoille talvikaudeksi, jonka vuoksi laiva ei pysähdy matkan aikana. Laiva lähtee Lissabonista 22.11. ja saapuu Recifeen 1.12.  Ennen risteilyn ostamista suosittelemme tutustumaan varustamon yleisimmät kysymykset osioon.

Iberia myy yhdensuuntaisia lentoja joulukuussa São Paulosta Madridiin alk. 350 eurolla (esim. 18.-22.12.).

All inclusive risteily Brasiliaan 310 euroa

 

6 kommenttia aiheesta “All inclusive -risteily Lissabonissa Brasiliaan 310 euroa + juomaraha

  1. Suosittelen erittäin lämpimästi! Olin vuosi sitten samankaltaisella risteilyllä Las Palmasista Salvadoriin, samaiset 9 vuorokautta. Ruoka erittäin hyvää ja saatavilla koko päivän maksutta, lisäksi kolmen ruokalajin illallinen omalla tarjoilijalla. Palvelu hyvää ja huone siivottiin kahdesti päivässä. Lisäksi risteilyllä ohjelmaa, kuten tanssitunteja ja iltaisin teatteria. Kannattaa mennä! Käytännössä ilmainen!

    • Sama juttu, erinomaista menoa! Tulin takaisin Eurooppaan keväällä toisella laivalla eikä sekään kylmäksi jättänyt vaikka sää oli kaamea. Tästä lähin Atlantin yli aina laivalla 😉

  2. Löytysköhän jostain blogista arvostelua tälläsistä risteilyistä kuvilla ja ehkä mielellään videoillakin?

    • Englanniksi kyllä – esim. Cruise Criric sivuston kautta. Voin suositella – olimme vuosi sitten samanlaisella risteilyllä ja palvelu pelasi ja ruokaa oli liikaakin tarjolla. Tämä ei ehkä ole jokaisen nuoren aktiivimatkaajan mieleen mutta kelpaa jokaiselle, joka voi hyvällä omallatunnolla nauttia kun ei tarvitse itse tehdä mitään.

  3. Tarvitseeko tuossa tilauksessa syöttää matkaajien nimiä? En ole 100% varma kenet saisin mukaani matkalle.

    • Nimet on ilmoitettava varattaessa, mutta en tiedä pystyykö niitä muuttamaan kuluitta (risteilyä ei tarvitse maksaa heti varatessa, mutta en tiedä pitääkö varauksen perumisesta maksaa jotain). En usko tämän risteilyn hinnan nousevan olennaisesti parin lähiviikon aikana, joten varaamisen kanssa ei ole samanlaista kiirettä kuin esimerkiksi halvimpien tarjouslentojen kanssa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *