Lennot Malesiaan 432 euroa, Vietnamiin 434 euroa, Sri Lankaan 478 euroa ja Balille 502 euroa

Qatar Airwaysin lennot loka-joulukuussa Helsingistä Kuala Lumpuriin ovat varattavissa alk. 432 eurolla, Ho Chi Minh Cityyn 434 eurolla, Colomboon 478 eurolla ja Balille 502 eurolla Skyscannerin kautta. Matkustusaika: 10.10.-15.12.2016. Tarjouslennot ovat myynnissä 15.8.2016 saakka.

Lennot sopiville päiville löydät helpoiten esimerkkilentoja muokkaamalla.

Esimerkkilentoja Kuala Lumpuriin (Malesia)

Esimerkkilentoja Ho Chi Minh Cityyn (Vietnam)

Esimerkkilentoja Colomboon (Sri Lanka)

Esimerkkilentoja Balille

Muita reittivaihtoehtoja

// = väli kuljetaan omatoimisesti

Lennot Balille 502 euroa

5 kommenttia aiheesta “Lennot Malesiaan 432 euroa, Vietnamiin 434 euroa, Sri Lankaan 478 euroa ja Balille 502 euroa

  1. Eikös noita voi ostaa palkintopisteillä? Vai meneekö siltikin hintojen erotus?

  2. Tämän vuoden tammikuussa USAan SASin tarjouslennot ostettuani kysyn Sasin asiakaspalvelusta tästä ja he olisivat veloittaneet suoraan lipunhintojen erotuksen, eli käytännössä olisin maksanut täyden bisnes-luokan lipun hinnan. Yleinen käytäntö, sanoivat. Tiedä häntä.

  3. Mites jos tällaiset kohtuuedukkaat lennot ostaisi niin onko qatarilla (tai lentoyhtiöillä yleisemminkin, finnairin tiedän) mahdollista upgradeta rahalla lippuja businekseen ja maksaisiko tämä ihan maltaita?

    • Qatar ja monet muut lentoyhtiöt myyvät mm. sähköpostitse upgradeja, mutta lisämaksu on yleensä maksettava erikseen jokaisesta lennosta. Ensisijaisesti lomamatkailijoiden suosimiin kohteisiin businessluokan tarjouslipun ostaminen tulee halvemmaksi kuin koneenvaihdollisten lentojen upgradaaminen (Tokion kaltaisiin kohteisiin lennettäessä upgradaaminen tulee usein halvemmaksi, mutta paikkatilanteen takia upgradaaminen ei aina onnistu). Qatar myy n. 1250-1300 eurolla businessluokan lentoja Bangkokiin ja Phuketiin (halutessasi voit matkustaa toiseen suuntaan turistiluokassa, jolloin lentojen hinta pysyy).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *