Lennot Alaskaan 338 euroa ja Havaijille 343 euroa (*päättynyt*)

Lufthansan, Unitedin ja Air Canadan lennot Helsingistä Anchorageen (Alaska) ovat varattavissa alk. 338 eurolla ja Havaijille alk. 343 eurolla momondon kautta.

Matkustusaika: 1.9.2016 – 15.12.2016 ja 9.1. 22.3.2017.

Alle 700-800 euron tarjouslennot Suomesta Havajille ja Alaskaan ovat erittäin harvinaisia, joten lennot on syytä varata mahdollisimman pian.

Esimerkkilentoja Anchorageen (Alaska)

Esimerkkilentoja Honoluluun (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Mauille (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Honolulu // Kahului (Maui) – Helsinki esim.

Helsinki – Honolulu // Lihue  – Helsinki esim.

Lennot Havajille 344 euroa

9 kommenttia aiheesta “Lennot Alaskaan 338 euroa ja Havaijille 343 euroa (*päättynyt*)

 1. Hei!

  Muistelin, että viimeks olis joissan halvoissa lennoissa niin, että lennot peruuttiin (hinnoitteluvirhe). Tässä ei ilmeisesti siitä kyse, mutta onko varausvahvistus/matkustsasiakirja jo tarpeeksi todellinen, että uskaltaa majoituksia varata? Vai pitäisikö odottaa itse lentolippuja? Osaatteko sanoa milloin ne yleensä kirjoitetaan? Matka vasta keväällä!
  Kiitos!

  • Hei,

   näiden lentojen halpa hinta johtui Star Alliancen (Lufthansa & co) ja oneworld -yhtiöiden (Finnair, BA, American Airlines) välisestä hintasodasta. Normaalisti matkatoimistot lähettävät kaksi sähköpostiviestiä, joista ensimmäinen on varausvahvistus ja toinen on 13 numeroisen lippunumeron sisältävä matkalippu. Minkä matkatoimiston kautta ostit lennot? Tämän tiedon perusteella pystyn kertomaan miten saat selvitettyä onko matkatoimisto kirjoittanut lentolipun.

  • Ticket.fi:n kautta ostettu. Sain maksuvahvitus ja varausvahvistussähköpostit, eli 2kpl, mutten löydä niistä lippuja.

 2. Täpärästi myöhästyttiin Havaijin lennoista, toivottavasti tulisi pian lisää edullisia lentoja! Ilmoitattehan sitten heti 🙂

 3. Pakko oli taas ottaa perheelle lennot Hawaiille kun oli niin hyvä tarjous. Nyt yöllä näyttääkin jo olevan omat lennot reippaasti yli 900€/hlö, joten kiitos tästä sivustosta.
  Skyscanner tarjosi tietysti useammalta välittäjältä samaa hintaa. Kun menin Travellinkille, niin se yllättäin lisäsikin 4 hengen kokonaishintaan heti n.140€. Supersaverillä täsmälleen samoilla lennoilla tarjous piti paikkansa.

 4. Voiko noita ottaa pätkissä? Niin, että yöpyy Amerikassa mennen/tullen tai toiseen suuntaan?

  • Stopoverit eli pidemmät pysähdykset eivät ole mahdollisia, mutta halutessasi voit varata open-jaw -lipun esim. ebookersin kautta. (=meno-paluulipou, jonka menolento saapuu Kaliforniaan ja paluulento lähtee Havaijilta/Alaskasta).

 5. Tammikuulle löytyy jotain 440€ hintaisia lentoja Honoluluun. En kyllä kokeillut ihan viimeiseen vaiheeseen asti, mutta Travellink näytti ainakin varausluokaksi K ja fare rulesit joten luulisi toimivan. Esim 17.-24.1.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *