Lennot New Yorkiin 307 euroa, Chicagoon 298 euroa, Los Angelesiin 348 euroa ja Las Vegasiin 440 euroa

Lufthansan, Unitedin ja Air Canadan lennot Helsingistä New Yorkiin ovat varattavissa halvimmillaan 307 eurolla, Chicagoon 298 eurolla, Los Angelesiin 348 eurolla, Atlantaan 400 eurolla ja Las Vegasiin 440 eurolla Skyscannerin kautta.

Menolennon on oltava aikavälillä 23.8.-15.12.2016 ja paluulennon 3 kuukauden sisällä menolennosta. Tarjouslennot ovat myynnissä 20.6. saakka.

Vinkin tästä tarjouksesta saimme lukijalta – kiitos Stefan.

Päivitys 17.6.: myös Air France-KLM, Delta, American Airlines ja British Airways myyvät lentoja mm. Atlantaan, Los Angelesiin ja Las Vegasiin suunnilleen samaan hintaan. Finnairin ja American Airlinesin tarjouslentoja on myynnissä myös Tampereelta ja Turusta.

Esimerkkilentoja New Yorkiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Chicagoon

Esimerkkilentoja Los Angelesiin

Esimerkkilentoja Atlantaan

Esimerkkilentoja Las Vegasiin

Hotellin saat varattua helposti esimerkiksi Trivagon, Hotels.comin tai ebookersin kautta.

Lennot Chicagoon 298 euroa

4 kommenttia aiheesta “Lennot New Yorkiin 307 euroa, Chicagoon 298 euroa, Los Angelesiin 348 euroa ja Las Vegasiin 440 euroa

 1. Hinnat ovat samat tai parikymppiä kalliimmat myös ainakin Turusta, Finnairilla 8.-15.11. päivillä testattuna niin New Yorkiin, Los Angelesiin, Las Vegasiin kuin Atlantaankin.

  • Kiitti vinkistä! Myös Tampereelta löytyy lentoja kohteesta riippuen suunnilleen samaan hintaan tai parikymppiä kalliimmalla.

  • Moikka,

   meille ei valitettavasti ole varmaa tietoa näiden lentojen viimeisestä myyntipäivästä.

   Hintasääntöjen mukaan lennot ovat myynnissä 20.6. saakka, mutta United & co ovat usein poistaneet viimeisen vuoden aikana tarjouslennot myynnistä etuajassa…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *