Lomalennot Jamaikalle 295 euroa

Lomalennot Helsingistä Montego Bayhin ovat varattavissa halvimmillaan 295 eurolla. Lentojen hintaan ei sisälly lähtöselvitettäviä matkatavaroita (lisämaksu 30 euroa) eikä aterioita (lisämaksu 27 euroa).

Tarjouslentoja on myynnissä ainoastaan seuraaville matkapäiville

Hotellin saat varattua helposti esimerkiksi Trivagon, Hotels.comin tai ebookersin kautta.

Lomalennot Jamaikalle 295 euroa

2 kommenttia aiheesta “Lomalennot Jamaikalle 295 euroa

 1. Hei, katsoin että teillä olisi Jamaikan lennot 29.2 mutta sellaista päivää ei ole olemassa. Onko kyseessä siis 28.2 ja mikä on hinta yhdelle ihmiselle yhden suuntaiselle lennolle?

  • Hei,

   Nämä lennot olivat helmikuussa 2016.

   Ylläpidämme sivustoa blogimaisesti. Vanhoista tarjouksista on hyötyä mm. lomapäiviä miettiessä, jonka vuoksi emme poista sivustolta vanhoja tarjouksia (monet lentoyhtiöiden tarjoukset tulevat vuodesta toiseen myyntiin suunnilleen samaan aikaan).

   Suomesta ei enää ole suoria lentoja Jamaikalle. Yhdensuuntaisia lentoja etsiessä kannattaa tutki mihin hintaan esim. Condor myy lentoja Suomesta ja Saksasta ja Lufthansan omistama halpalentoyhtiö Eurowings Saksasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *