6 päivää Lissabonissa 397 euroa

6 päivän Lissabonin matka on varattavissa alk. 397 eurolla/henkilö ebookersin kautta. Matkan hintaan sisältyy TAP Portugalin suorat lennot Helsingistä ja 5 yötä 4* Skyna Lisboa hotellissa. Tarjoilu ja matkatavarat (max 23 kg) sisältyvät TAPin lentojen hintaan.

Esimerkkihinnat edellyttävät ebookersin 20 euron alennuskoodin CITYBREAK2016 käyttämistä, jonka voi käyttää myös muihin vähintään 2 vuorokauden matkapaketteihin.

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 4.2 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia).

 

6 kommenttia aiheesta “6 päivää Lissabonissa 397 euroa

  1. Samaan syssyyn kyselen Lissaboniin lentotarjouksia loppukesästä, elokuusta. Mahtaisiko sellaisia olla?

  2. Näissä Tapin lennoissa tulee muuten huomioida, että menolento lähtee klo 4.45 (–>7.40) ja paluu klo 21.25 ja on perillä klo 04.00, joten on kyllä likipitäen huonoimmat mahdolliset lentoajat oikeastaan kenelle vaan. Noilla ajoilla ei paljoa tarjoilustakaan nautita ja taksit lentokentältä himaan ja toisinpäin kuittaavat aika pitkälti edullisen setin.

  3. Olisiko Lisboaan hyviä tarjouksia pelkkiä lentoja nyt keväästä? Terveisin yksin matkustava

    • Mitään kovin ihmeellisiä lentotarjouksia ei ole myynnissä keväälle, tosin hintoja vertaillessa on pidettävä mielessä se, että Lissabon sijaitsee 3350 km päässä Helsingistä (vrt. Delhi 5200 km, Toronto 6600 km, Bangkok 7900 km). Esim. TAPin suorat lennot toukokuulle saa hankittua esim. Skyscannerin kautta ~240 eurolla (esim. 17.-23.5).

  4. Lissabonin tarjouksia on odotettu. Löytyisikö maaliskuulle mitään fiksua? esim. 5.3. alkaen? Ebookersin haku on täysin käsittämätön, eli mikäli näitä esimerkkihintoja löytyy muillekin ajoille niin itse en ainakaan onnistunut ottamaan selvää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *