Lennot Torontoon 318 euroa, San Franciscoon 339 euroa, Chicagoon 339 euroa, Arizonaan 341 euroa, Dallasiin 344 euroa…

Air France, Delta ja KLM myyvät taas halpoja lentoja Pohjois-Amerikkaan. Lennot Helsingistä Torontoon (Kanada) ovat varattavissa halvimmillaan 318 eurolla, San Franciscoon 339 eurolla, Chicagoon 339 eurolla, Washingtoniin 339 eurolla, Houstoniin 339 eurolla, Phoenixiin (Arizona) 341 eurolla, Denveriin (Colorado) 341 eurolla ja Dallasiin 344 eurolla Skyscannerin kautta. Tarjouslennot ovat myynnissä 7.1 saakka.

Matkustusaika: 7.1.-22.3.2016 ja 1.4.-22.6.2016. Minimi perilläoloaika on lauantain ja sunnuntain välinen yö ja maksimi perilläoloaika 3 kuukautta.

Esimerkkilentoja Torontoon

Esimerkkilentoja San Franciscoon

Esimerkkilentoja Chicagoon

Esimerkkilentoja Washingtoniin

Esimerkkilentoja Houstoniin (Texas)

Esimerkkilentoja Denveriin (Colorado)

Esimerkkilentoja Phoenixiin (Arizona)

Esimerkkilentoja Dallasiin

Lennot Torontoon 318 euroa

5 kommenttia aiheesta “Lennot Torontoon 318 euroa, San Franciscoon 339 euroa, Chicagoon 339 euroa, Arizonaan 341 euroa, Dallasiin 344 euroa…

  1. Onko tietoa tuleeko kevään aikana samanlaisia tarjouksia? Tämä tais olla yhden päivän voimassa?

    • Näitä vastaavia on ollut aiemmin pari viikkoa sitten joten hyvin todennäköisesti niitä vielä tulee. Tai sitten ei. Itse tartuin tähän diiliin mutta mun päivillä lennot oli vähän yli 450 SFO:lle.

  2. Hyvä tarjous, näitä pystyy myös yhdistelemään. Esim itse otin menolennon Torontoon ja paluulento Washingtonista 320€. Stopit niagaralla, clevelandissa ja pittsburghissa ja välimatkat megabus/greyhound

    • Kohteita voi yhdistellä esim. ebookersin ja Expedian sivuilta löytyvän multistop -hakujen avulla. Pohjois-Amerikan lennot eivät muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta salli stopovereita, joten kaupunkien välinen matkustaminen tulee hoitaa omatoimisesti (esim. halpabussilla tai ostamalla yhdensuuntainen lippulippu).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *