Viikon Karibian risteily 299 euroa + juomaraha

Costa Cruisen 7 vuorokauden Karibian risteily on varattavissa halvimmillaan hintaan 598 euroa / 2 henkilöä + juomaraha (n. 10 euroa / matkustaja / yö) Logitravelin kautta. Risteilyn hintaan sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, illallinen jne).

Risteilyn reittinä on Guadaloupe – Santo Domingo (Dominikaaninen tasavalta) – Isla Catalina (Dominikaaninen tasavalta) – Saint Martin – Antigua – Bassaterre (Saint Kitts ja Nevis) – Guadaloupe. Risteilyn matkapäivinä on 16.-24.12.2016.

7 kommenttia aiheesta “Viikon Karibian risteily 299 euroa + juomaraha

  1. Suosittelen suht’ samoista syistä Royal Caribbeania Costa Cruisen sijaan kuin Santtu, käytyäni molemmilla! Esim. aamiainen hyttiin paljon parempi, yleisesti ottaen palvelu parempaa… Ensi kerralla menen Royalille tai sitten kokeilen taas uutta!

  2. Kun on vielä Costa Cruise kyseessä, en viitsisi moiselle risteilylle vaivautua. Laskevat jätevetensä meriin ja ajavat laivoja hiekkasärkille. Suosittelen Royal Caribbeania, ympäristöystävällisempi valinta (lähes kaikissa laivoissa puhdistamot) ja tuet samalla Suomen telakkateollisuutta (laittavat uusia laivoja herkemmin tilaukseen, jos on asiakkaita paljon). Kuulemma myös palvelultaan todella laadukas.

  3. Kuuluuko lennot Helsingistä samaan hintaan? Jos ei, niin eipä tuo sitten mikään huikean halpa ole.

    • No on tuo nyt halpa hinta viikon täysihoitoristeilystä, kun vertaa siihen, että perinteinen kahden yön Tukholman risteily Helsingistä vastaavan kokoisessa hytissä maksaa 5-600 euroa riippuen lähtöpäivästä ja ilman ruokia/juomia.

    • Ristely on sinänsä halpa, kun todella kaikki ruoka kuuluu hintaan. Sen sijaan olen ollut tuolla Costan laivalla karibialla enkä toiste menisi vaan jos haluaa ristelyelämyksen kanntattaa ottaa Royal Cariben risteily – ne ovat niin laivana kuin risteilykokemuksena ihan eri luokkaa.

    • Kuuluu ja kuuluu… sivuilla kerrotaan, että osa ravintoloista on maksullisia eli voin kuvitella mitä ruokalan ruokaa on tarjolla ”ilmaiseksi”. Normaalihintaisena sama risteily 599 euroa. En pidä kyllä kovin spessuna tarjouksena 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *