Ebookersin hotelleista 10 % alennus

Ebookersin hotelleista  saa 10 % alennuksen alennuskoodilla SUNNY10 31.12.2015 saakka. Alennuskoodin voi käyttää n. 80% ebookersin valikoimaan kuuluvista hotelleista. 

Säännöt

  • Alennuskoodi SUNNY10 syötetään hakulomakkeessa kohtaan ”minulla on alennuskoodi”
  • Hakutuloksia selatessa tunnistat tekstistä ”alennuskoodi käytettävissä” ne hotellit, joihin alennuskoodin voi käyttää.
  • Alennuskoodi on voimassa 4.10.2015 saakka.
  • Alennuskoodin voi käyttää n. 80% ebookersin valikoimaan kuuluvista hotelleista. Useimmat ketjuhotellit on kuitenkin rajattu kampanjan ulkopuolelle.

Alennuskoodi syötetään hakulomakkeessa kohtaan ”minulla on alennuskoodi”.

Ebookersin alennuskoodin ohjeet

Tekstistä ”alennuskoodi käytettävistä” tunnistat hotellit, joihin alennuskoodin voi käyttää

ebookersin-alennuskoodi-esimerkki

2 kommenttia aiheesta “Ebookersin hotelleista 10 % alennus

  1. Alennus ei ole enää voimassa:

    ”Alennus vaihtoehdot: 15% alennus. Viimeinen varauspaiva: 14.06.2015. Matkustuspaiva 31.05.2016. Minimi perillaoloaika: 1 yo Website: http://www.ebookers.fi Kohteet: kaikki .Ainoastaan yksi alennus per varaus Kaikki hotellit eivat kuulu kampanjaan. Alennus ei koske pakettimatkavarauksia. Alennusta ei voi lunastaa rahaksi missaan tilanteessa. Alennus lasketaan hotellin hinnasta ennen veroja. Kaikki petosyritykset johtavat lainmukaiseen syytteeseen. Osa kohteista tai veroista voi olla tarjouksen ulkopuolella tai voimassa rajoitetusti. Ebookers pidattaa oikeuden muuttaa tai rajoittaa kampajan ehtoja. Kampanjakoodi koskee vain uusia varauksia. Hotellit joissa ei voi hyodyntaa alennuskoodia – http://www.ebookers.fi/mktg/Hotel-Exclusions/.”

    • Kiitti tiedosta. Päivitin sivulle 12 % alennuskoodin, joka ei ei ole aivan yhtä hyvä mutta kuitenkin varmasti jollekin lukijalle hyödyllinen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *