Lennot Málagaan 124 euroa

Norwegianin lennot Helsingistä Málagaan ovat varattavissa alk. 124 eurolla momondon kautta.

Esimerkkilentoja

Hotellin saat varattua helposti esimerkiksi Trivagon, Hotels.comin tai ebookersin kautta.

Lennot Malagaan 124 euroa

2 kommenttia aiheesta “Lennot Málagaan 124 euroa

 1. Moikka,

  Tuossa aikaisemmin oli puhetta yhdensuuntaisista lennoista ja siitä että yleensä yhtiö peruu paluulennon jos menolentoa ei ole käytetty. Kaipaisin nyt – kun Norwegianin Malagan lennosta on kysymys – tarkennusta vastaukseen. Käsittääkseni Norwegianin lennot (ainakin Eurooppaan) myydän yhdensuuntaisina, eli on sama käyttääkö paluuta ta menoa vai ei, toinen suunta jää voimaan. Kaiken lisäksi lentoa voi vielä varauksen jälkeen muuttaa niin että palaa eri paikasta kuin alkuperäinen lento, ja saa kuitenkin alkuperäisestä hyvitystäkin muutoslentoa varattaessa. Tämähän on aivan loistavaa ja käytäntö sellainen jonka soisi yleistyvän. Lentoja varattessa suurin kynnys minulle on se ettei niitä voi (halvimpia lippuja siis) vaihtaa eikä rahapalautusta saa. Onko käytäntöjen muuttamisesta tietoa?

  • Kommenttien kanssa kannattaa aina pitää konteksti mielessä. Aiempi kysymys liittyi hidden city -lippuihin, jotka ovat periaatteessa useimpien lentoyhtiöiden kuljetusehtojen vastaisia.

   Norwegianin menolennon käyttämättä jättämisen ei ainakaan aiemmin ole johtanut paluulipun peruuntumiseen mutta kuljetusehdot voivat muuttua tulevaisuudessa, joten asia kannattaa tarkastaa ennen lippujen ostamista jos tällä merkitystä.

   Monien perinteisten yhtiöiden kuten KLM:n lippuja voi yleensä muuttaa mutta Euroopan sisäisillä lennoilla tarjouslipun muuttaminen tulee usein lähes yhtä kalliiksi kuin uuden lipun ostaminen. Esim. Norwegian veloittaa muistaakseni 45 euron muutosmaksun/suunta ja KLM yleensä 70 euroa/menopaluu (Euroopan sisäiset liput), joten muutoskelpoisuudesta on Norwegianillakin hyötyä lähinnä kalliimpia lippuja ostettaessa.

   KLM:n flexibility option on tutustumisen arvoinen tuote. Maksamalla n. 15 euron lisämaksun Euroopan sisäistä menopaluulippua ostaessa lippua voi muuttaa ilman muutosmaksua tietyin rajoituksin kolme kertaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *