Lennot Argentiinaan 641 euroa

TAM Airlinesin lennot Helsingistä Buenos Airesiin ovat varattavissa halvimmillaan 641 eurolla Skyscannerin kautta. Lennot ovat osittain Finnairin ja LAN Chilen/Argentinan operoimia.

Minimi perilläoloaika on 5 vuorokautta ja maksimi perilläoloaika 12 kuukautta.

Esimerkkilentoja

Hotellin saat varattua helposti esimerkiksi Trivagon, Hotels.comin tai ebookersin kautta.

Lennot Argentiinaan 641 euroa

2 kommenttia aiheesta “Lennot Argentiinaan 641 euroa

 1. Hei Teille,

  Haluaisin kysyä, että olisiko mitenkään mahdollista käyttää näitä tarjouksia toisin päin, eli katsoin esim. Argentiinan-tarjouslentoja niin EZE-HEL (HEL-EZE sijasta)? Katsoin Sky Scannerilta näin päin, mutta lennot ovat yli tuplahintaisia…. 🙁 Joten jos löytyy vinkkejä niin ottaisin mielelläni vastaan!

  Kiitos paljon avustanne!

  • Lentolippujen hinnat eivät yleensä ole symmetrsiä eli lippujen hinnat riippuvat lähtökaupungista.
   Argentiinasta on valuuttasäännöstelystä ja Christinan talouspolitiikasta johtuen on oikeastaan turha edes yrittää etsiä halpoja lentoja ulkomaille (edes naapurimaihin), joten itse matkustaisin suosiolla esim. Buquebusilla/Colonia Expressillä Montevideoon (Uruguay) ja lentäisin jostain naapurimaasta Eurooppaan. Lauttamatka Montevideoon kestää n. 3-4 tuntia.

   Kaikkiin Argentiinasta lähteviin lentolippuihin lisätään 35 % arvonlisävero (EU-maat ja useimmat Etelä-Amerikan valtiot eivät veloita alvia kv. lennoista). Lisäksi valuuttasäännöstely nostaa lippujen eurohintoja n. 30-40 prosentilla, joten halpojen lentojen löytäminen Argentiinasta ulkomaille on melko hankalaa (paikalliset ja useimmat turistit kiertävät ongelman vaihtamalla rahaa mustassa pörssissä mutta tämä ei ole täysin riskitöntä)…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *