Helsinki – New York – Panama – Helsinki 584 euroa

American Airlinesin Helsinki – New York – Panama City – Helsinki lennot ovat varattavissa halvimmillaan 584 eurolla ja Helsinki – Miami – Panama City – Helsinki lennot 585 eurolla ebookersin kautta. Myynnissä on myös muita saman hintaluokan yhdistelmiä.

Atlantin ylittävät lennot ovat pääsääntöisesti Finnairin operoimia.

Matkustusaika: 1.9.2015-30.4.2016 (ei matkustusta 14.12.2015-5.1.2016). Minimi perilläoloaika on 7 vuorokautta ja maksimi perilläoloaika 30 päivää. Tarjouslennot ovat myynnissä 31.7 saakka.

Helsinki – New York – Panama – Helsinki alk. 584 euroa

Helsinki – Miami – Panama – Helsinki alk. 585 euroa

Helsinki – New York – Panama // San Jose (Costa Rica) – Helsinki alk. 599 €

Helsinki – Miami –  San Jose (Costa Rica) – Helsinki alk. 632 €

Helsinki – New York – Panama // Guatemala – Helsinki alk. 595 €

Helsinki – Miami – Panama // Guatemala – Helsinki alk. 613 €

helsinki - new york - miami - helsinki 585 euroahelsinki - miami - panama - helsinki 585 euroa

7 kommenttia aiheesta “Helsinki – New York – Panama – Helsinki 584 euroa

 1. Olisko Helmikuulla yhtään mahdollisuutta tehdä 2 viikon reissua ? Tuolla hinnalla alle 600 e.
  Helsinki-Panama// San Jose-Miami-Helsinki, hinta pomppaa reilusti helmikuun päivillä mitä löydän..
  + ei ole suoria lentoja helsingistä yhdysvaltoihin.

 2. Hei, itsellä olisi hakusessa jotakin tämän tyyppistä matkaa. Lähtöpäivä olisi 12.10 ja paluu 26.10. En kuitenkaan löytänyt tuolle välille tarjoishintaisia lentoja – lennot olivat 1200/hlö.

  • Hei, multistop-lentojen löytäminen kohtuuhintaan edellyttää lähes poikkeuksetta mahdollisuutta joustaa hieman matkapäivissä (+/- 3pv riittää usein), joten kannattaa kokeilla muita päiviä.

 3. Lomaviikko määräytyy hintatason mukaan, mutta suunnitelmissa on matkustaa hiihtolomaviikkojen ulkopuolella (alkukuusta – kuun puolivälissä). Osaatko arvioida, milloin lennot kannattaisi ostaa?

 4. Heippa, ja kiitos mainiosta sivusta! Täältä on moneen kertaan bongattu hyvät ja halvat lennot. Suunnittelemme matkaa Miamiin ensi helmikuussa. Löytyisikö tuolle ajalle joitakin hyviä tarjouksia, ja osaatteko suositella, milloin lentoja kannattaisi ostaa? Tuleekohan vielä nykyistä halvempia tarjouksia? Mitä kautta halvin? Kiitos!

  • Moikka,

   suunnilleen milloin helmikuussa olisit matkustamassa Miamiin (vai määräytyykö lomaviikko lentojen hintatason perusteella)? Jos matkustat koulujen hiihtolomaviikkojen ulkopuolella (ja pystyt tarvitttaessa joustamaan matkapäivissä), en välttämättä vielä ostaisi lentoja. Jos olet matkustamassa hiihtolomaviikolla laitatko viestin facebookin kautta tai mailina (info(at)lentodiilit.fi) sillä asiaa pitää tutkia hieman tarkemmin.

 5. Ei voinu vastustaa kiusausta…4

  En tiedä kuka tätä sivustoa yllä pitää mutta kiitos kaikista hyvistä hintabongauksista!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *