Risteily Barcelonasta Panamaan 236 euroa + juomaraha

Pullmanturin 14 vuorokauden risteily Barcelonasta Panamaan on varattavissa varustamon nettisivujen kautta halvimmillaan 236 eurolla. Risteilyn hintaan sisältyy aamiainen, lounas, illallinen ja alkoholittomat ruokajuomat (vesi, mehu, kahvi ja tee) mutta ei laivalla maksettavia juomarahoja (n. 10 euroa/yö/matkustaja).

Risteilyn edullinen hinta johtuu varustamon tarpeesta siirtää laiva Karibialle talvikaudeksi, jonka vuoksi laiva pysähtyy matkan aikana ainoastaan Gibraltarilla ja Cartagenassa (Kolumbia). Laiva lähtee Barcelonasta 21.11 ja saapuu Coloniin (Panama) 5.12. Ennen risteilyn ostamista suosittelen tutustumaan varustamon yleisimmät kysymykset osioon.

Pullmantur on Royal Caribbeanin omistama ensisijaisesti Espanjan ja Latinalaisen Amerikan markkinoilla toimiva varustamo, jonka vuoksi varustamon nettisivut on julkaistu ainoastaan espanjaksi. Tarvittaessa voit kääntämisessä apuna Google Translatoria.

Keski-Amerikasta Suomeen voit matkustaa esimerkiksi ostamalla Spiritin tai Jetbluen halpalennon Fort Lauderdaleen (Florida) ja sieltä Norwegianin yhdensuuntaisen lipun Helsinkiin.

risteily Barcelonasta Panamaan 236 euroa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *